به گزارش خبرنگار مهر مهندس بقائی در مراسم افتتاح بانک اطلاعاتی فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری که صبح امروز در سازمان میراث فرهنگی برگزارشد گفت : در سازمان میراث فرهنگی بحث خصوصی سازی در جذب سرمایه گذاری کاملا جدی گرفته شده است برای مثال درحال حاضر در برابر 7 مورد معاونتی که در گذشته وجود داشته است اکنون 36 معاونت در سازمان شکل گرفته است .
وی با اشاره به اینکه در سه سال گذشته به مناطقی که توانایی پذیرش مسئولیت را داشته اند وظایفی واگذار کرده ایم گفت : از طرفی در راستای اجرای اصل 44 در سازمان ، واگذاری امور به سازمان های استانی را پیگیری و به مرحله اجرا رسانده ایم .
قائم مقام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد : همچنین در سال گذشته ابلاغ اعتبارات به استان ها آغاز شده است این در حالی بود که در گذشته اعتبارات از طریق تهران به صورت تن خواه در استان ها خرج می شد در صورتی که امکان داشت تن خواهی با 3 تا 4 سال گردشی به مبالغی میلیونی هنوز تصویه نشده باشد.
مهندس بقائی با اشاره به اینکه برای اولین بار ابلاغ اعتبارات به استان ها را شروع کرده ایم افزود : بر خلاف آنچه پیش بینی کرده بودند که استان ها به دلایل ضعف نمی توانند مستقیم این مسئولیت را به عهده داشته باشند به سرعت کارها پیش رفت تا جایی که خود استان ها نیز اعتباراتی در نظر گرفتند .
قائم مقام سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد : باید سد تمامی انحصارات موجود شکسته شود و تمام مجموعه کشور برای جذب سرمایه گذاری بخصوص در حوزه خارجی تلاش کنند چرا که با این روش ضریب امنیت کشور نیز بالا می رود .
وی با اشاره به اینکه یکی از افتخارات دولت نهم سالم بودن مدیران و توجه به جلب حوزه اجتماعی است خاطر نشان کرد : ایجاد بانک اطلاعاتی از مهم ترین اقدامات سازمان میراث بوده است که از طرفی با توجه به محدود بودن توان و انرژی و امکانات سازمان اداره سایت باید به افراد توانا واگذار شود و سازمان بیشتر در حوزه نظارتی مسئول باشد .
مهندس بقائی افزود : با توجه به اینکه همیشه یک تقابل بین سرمایه گذاری خصوصی و دولتی وجود داشته است اما اکنون وضعیت روبه بهبود است، درواقع سرمایه گذاری دولتی انگیزه فعالیت برای سرمایه گذاررا کم می کند.
قائم مقام سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه برای اولین بار ستاد اصل 44 در سازمان تشکیل شده است گفت : از طرفی در حوزه گسترش صنعت گردشگری باید اقدامات علمی نیز انجام شود به گونه ای که در مورد ویژگی های گردشگری در ایران باید اطلاعاتی جامع و کامل همیشه در دسترس باشد.