رئیس جمهوری آمریکا امروز به گرجستان و اوکراین اطمینان داد که واشنگتن به حمایت از پیوستن این دو کشور به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، جرج بوش روز شنبه با اشاره به پروتکل های آمریکا مبنی بر تصویب پیوستن کشورهای آلبانی و کرواسی به ناتو به خبرنگاران گفت: کشورهای دیگری در پی پیوستن به ناتو هستند و آنان از حمایت دولت آمریکا برخوردار خواهند بود.

وی افزود: من امروز بر ادامه حمایت آمریکا از پیوستن اوکراین، بوسنی و هرزگوین، مونته نگرو و گرجستان به ناتو تاکید می کنم.

بوش همچنین بر حمایت آمریکا از پیوستن مقدونیه به ناتو نیز تاکید دوباره کرد.

رئیس جمهوری آمریکا جمعه شب با حضور یاپ د هوپ شفر دبیرکل ناتو پروتکل هایی را مبنی بر پیوستن آلبانی و کرواسی به این سازمان امضا کرد. پیوستن این دو کشور باید به تصویب تمامی کشورهای عضو ناتو برسد.