به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، فیلم "محمد رسول الله" با نام انگلیسی " The Messenger" و نام عربی "الرساله" به کرات از سوی مسلمانان به عنوان نمونه یک فیلم تجاری غربی یاد می شود که برای اسلام احترام قائل شده است.
اسکار زغبی تهیه کننده ای که با فیلم اصلی نیز همکاری داشت گفت: ما برای اثر مصطفی عقاد احترام بسیاری قائل هستیم اما تکنولوژی در سینما نسبت به دهه 1970 پیشرفت کرده و این پروژه با استفاده از تکنیکهای مدرن فیلمسازی پیامهای اصلی فیلم اول را به تصویر خواهد کشید.
حاج صبحی ابوالحاج مدیر اجرایی فیلم جدید گفت: پس از حملات یازدهم سپتامبر تصویر اسلام به شکل مهیبی به نمایش در آمد، امروز بیش از هر زمان دیگری مسئله پرکردن شکاف درک میان مسلمانان و غیرمسلمانان حائز اهمیت است.
وی افزود: تاکنون تنها فیلمهای تاریخی درباره اسلام، دینی با 5/1 میلیارد جمعیت ساخته شده است اما مسیحیت تا کنون موضوع بیش از 30 فیلم بوده است.
رامسی توماس نویسنده فیلمنامه نیز اظهار داشت: در قرن بیست و یکم نیاز مبرم به ساخت فیلمهایی حس می شود که از نظر عاطفی مخاطب را درگیر مسیری کند که به ظهور اسلام منتهی شد.
در فیلم اصلی هنرپیشه ای برای ایفای نقش و حتی صدای حضرت محمد درنظر گرفته نشده، به جای آن مصطفی عقاد کارگران سوریه ای تبار حضور وی را با موسیقی آرام نشان داد و گهگاهی فیلم را از دریچه چشم پیامبر به مخاطب نشان می دهد.
این فیلم در دو نسخه عربی و انگلیسی فیلمبرداری شد اما باز سازی آن تنها زبان انگلیسی را مدنظر قرار خواهد داد.
عقاد که تهیه کننده فیلمهای ترسناک هالیوودی بود طی یک بمبگذاری انتحاری سال 2005 در هتل مجللی در اردن کشته شد.