به گزارش خبرنگار مهر در بابلسر صمد ایزدی، دبیر عملی همایش در آیین افتتاحیه این همایش که با همکاری انجمن مطالعات برنامه درسی ایران برگزار شد، اظهار داشت: 414 چکیده مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد 227 مقاله پذیرفته شده است و از میان 152 مقاله کامل رسیده بر اساس ارزیابی کمیته علمی و داوری در نهایت 102 مقاله تایید و پذیرش شد.
وی افزود: همچنین 50 مقاله حائز رتبه چاپ و انتشار به صورت پوستر شدند و 12 مورد نیز درجه انتشار به صورت پوستر را کسب کردند.
ایزدی با بیان اینکه داوری طی سه روز و به صورت فشرده و با حضور صاحب نظران این حوزه انجام شد، تصریح کرد: از میان مجموعه مقالات پذیرفته شده 32 مقاله به صورت سخنرانی ارائه میشود و در کتاب مجموعه مقالات به چاپ خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: سه مقاله نیز با رای داوران در صورت انجام اصلاحات پیشنهادی قابلیت چاپ در کتاب مجموعه مقالات را خواهند یافت.
دبیر علمی همایش جهانی شدن و بومی ماندن در برنامه درسی، در ادامه گفت: مطابق پیش بینی های انجام شده در حاشیه این همایش دو روزه، دو نوع کارگاه تخصصی برپا خواهد شد.
وی در توضیح چگونگی برپایی کارگاه های نوع اول خاطرنشان کرد: این کارگاه ها یک روز قبل از آغاز رسمی همایش، ویژه کارشناسان آموزش و پرورش و در محورهای مهارتهای زندگی، شیوه های نوین ارزشیابی و فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار می شود.
وی عنوان کرد: کارگاه های نوع دوم نیز ویژه متقاضیان شرکت کننده در همایش است که در محورهای شیوه های ارزشیابی کیفیو شیوه نگارش مقالات علمی ـ پژوهشی به زبان انگلیسی خواهد بود.
ایزدی در ادامه بیان داشت: در این همایش همچنین از صاحبنظران سایر رشته های علمی که دارای فعالیتهای علمی ـ تحقیقاتی با موضوع جهانی شدن هستند نیز به صورت سخنران مدعو بهره خواهیم گرفت.
سازمان آموزش و پرورش کشور و استان، سازمان پژوهش آموزش عالی، پژوهشکده مطالعات فرهنگی ـ اجتماعی، موسسه ملی مطالعات جهانی شدن، کمیسیون ملی یونسکو، دانشگاه های آزاد بابل، ساری و قائمشهر، دانشگاه شهید رجایی تهران و انجمن آموزش عالی ایران از حامیان همایش ملی جهانی شدن و بومی ماندن در برنامه درسی چالشها و فرصتها هستند.
هشتمین همایش انجمن مطالعات برنامه درسی ایران با موضوع جهانی شدن و بومی ماندن برنامه درسی، چالشها و فرصتها با هدف تبیین و تحلیل دیدگاه ها و نظریههای مرتبط با جهانی شدن و برنامه درسی، نقد و ارزیابی تجارب نظام هایآموزشی سایر کشورها در ارتباط با پدیده جهانی شدن، شناخت چالشها و فرصتهای فراروی برنامه های درسی ایران در عصر جهانی شدن و شناخت ابعاد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جهانی شدن در دانشگاه مازندران برگزار شد.