مدیرعامل موسسه فناوران وابسته به شهرداری تهران ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک شهر در مناطق 22 گانه شهر تهران را بر اساس شاخصهای جمعیت، گستردگی نواحی، میزان بافت فرسوده و میزان درخواستهای مردمی از شهرداری عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محمدباقر دشتگرد در حاشیه بازدید از دفاتر خدمات الکترونیک شهر در منطقه هشت با اشاره به اینکه در حال حاضر 70 دفتر از طریق بخش خصوصی در مناطق 22 گانه شهر تهران راه اندازی شده است گفت: خدمات این دفاتر به شهروندان با تعرفه مصوب شورای شهر تهران صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه خدمات این دفاتر در چهار فاز تعریف شده است از ارائه سرویس در حوزه شهرسازی به عنوان فاز اول این دفاتر نام برد و گفت: تمامی درخواستهای صدور پروانه و گواهی پایان کار از طریق این دفاتر انجام می شود که این امر در وهله اول از درخواست سفر می کاهد و کارها نیز سریع تر انجام می شود.

مدیرعامل موسسه فناوران وابسته به شهرداری تهران، به وجود 176 میلیون برگ و 3 میلیون پرونده شهرسازی، درآمد و نوسازی و کسب و پیشه در شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: در حال حاضر این پرونده ها اسکن شده و از طریق شبکه سراسری در اختیار دفاتر خدمات الکترونیک شهر قرار دارد.

دشتگرد با اعلام اینکه مراجعات شهروندان به این دفاتر در فاز اول بر اساس منطقه سکونت آنان خواهد بود افزود: در فاز دوم شهروندان از هر منطقه ای می توانند به هر یک از این دفاتر مراجعه و پیگیر پرونده خود باشند.

وی همچنین اظهارداشت: قرار است تا اسفند امسال تمامی فعالیتهای شهرداری در حوزه های شهرسازی، فنی و عمران، خدمات شهری و مالی، به دفاتر خدمات الکترونیک شهر واگذار شود و مراجعات مردم به شهرداریها کمتر خواهد شد.

وی در ادامه ضمن ابراز رضایت از عملکرد دفاتر خدمات الکترونیک شهر در منطقه هشت افزود: در حال حاضر سه دفتر در این منطقه فعال است که دو مورد آنها توسط بخش خصوصی اداره می شود و دفتر سوم نیز از 15 آبان ماه جاری به بخش خصوصی واگذار می گردد.

در این بازدید مهندس مجتبی یزدانی، شهردار منطقه هشت به تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه شهرسازی و رسیدگی به درخواستهای مردمی در منطقه پرداخت.