رسانه‌های مکتوب و دیجیتال فعال در پوشش خبری ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتابهای کاربردی و دانشگاهی تقدیر می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ستاد خبری ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتابهای کاربردی و دانشگاهی اعلام کرد که  با توجه به اهمیت برپایی نمایشگاههای تخصصی کتاب برای دانشجویان، استادان، مترجمان و علاقمندان به مطالعه آثارعلمی و دانشگاهی به زبان اصلی، این ستاد خبری از رسانه‌های مکتوب یا دیجیتالی که در پوشش این رویداد علمی و فرهنگی حضوری فعال داشته باشند تقدیر ویژه خواهد کرد.

ملاک ارزیابی رسانه برتر مطالب و اخبار نقلی یا تولید شده درباره نمایشگاه در رسانه‌های دیجیتال و مکتوب، کیفیت، حجم اخبار و مطالب منتشر شده در این حوزه است.

 رسانه‌های فعال در این رویداد خبری می‌توانند تصویر یا پرینت اخبار و مطالب کار شده در رسانه خود را تا روز شنبه 25 آبان ماه 1387 به ستاد خبری ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتابهای کاربردی و دانشگاهی ارسال کنند.

این ستاد خبری رسانه برتر در اطلاع‌رسانی ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتابهای کاربردی و دانشگاهی را یک هفته بعد از پایان نمایشگاه و با بررسی حجم و کیفیت اخبار اعلام خواهد کرد.

ششمین نمایشگاه کتابهای کاربردی و دانشگاهی، 19 تا 23 آبان ماه همزمان با هفته کتاب در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌‌شود.