به گزارش خبرگزاری مهر، کنوت استبی هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در حاشیه کارگاه ارتقای استانداردهای کیفی انتقال خون گفت: برای اینکه یک کشور بتواند میزبانی کارگاههای بین المللی را برعهده بگیرد باید دو ویژگی بارز داشته باشد.
وی افزود: یکی از این دو ویژگی پیشرفت علمی و تکنولوژیک آن کشور در زمینه ای است که کارگاه برگزار می کند و شاخص دیگر شاخص فرهنگی یعنی روی باز آن کشور برای پذیرش میهمانان خارجی است.
کنوت استبی تاکید کرد: پیشرفتهای آکادمیک ایران در زمینه طب انتقال خون و بهداشت در سطحی است که می تواند با کشورهای منطقه و حتی فراتر از آن تبادل اطلاعات داشته باشد.
وی افزود: از نظر سازمان جهانی بهداشت و سازمان ملل متحد مهمترین شاخص برای همکاریهای بین المللی یک کشور تنها این نیست که آن کشور اطلاعاتی برای تبادل داشته باشد بلکه کشور میزبان باید جایگاهی برای تبادل بین المللی اطلاعات فراهم کند و فکر می کنم در این زمینه همکاری سازمان بهداشت جهانی و ایران می تواند عالی باشد.
کارگاه GMP با موضوع جمع آوری خون و پلاسما از شنبه یازدهم آبان به مدت چهار روز به میزبانی سازمان انتقال خون ایران در حال برگزاری است.
سازمان جهانی بهداشت این کارگاه را برای اولین بار در سطح منطقه مدیترانه شرقی و دومین بار در دنیا با حضور مسئولان انتقال خون و ناظران مراکز کنترل و ارزیابی دارویی کشورهای منطقه مدیترانه شرقی در تهران برگزار می کند.