گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری گلستان گفت: شیوه اصولی برای مقابله با ترویج باوررهای نادرست مذهبی اتخاذ شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، نصرت بابایی عصر چهارشنبه در بازدید از نمایشگاه فرهنگ رضوی گرگان افزود: ترویج باورها و عقاید نادرست مذهبی یکی از معضلاتی است که اجتماع به ویژه جامعه بانوان با آن روبرو هستند.

وی اظهار داشت: مردم باید با فکر اصولی و مطالعه دقیق در برابر این افکار ایستادگی کنند.

وی خاطرنشان کرد: برپایی چنین نمایشگاههایی گامی در جهت مبارزه با رشد عقاید غلط دینی و مذوم است که باید گسترش یابد.
 
به گفته بابایی، برای جلوگیری از این باورها، دفتر امور خانواده و بانوان اقدام به برگزاری همایشهایی برای زنان مبلغ (ملاهای خانگی) برگزار کرده است.

مدیرکل امور بانوان استانداری گلستان یادآور شد: نیاز است تا با برنامه ریزی جامع و کلان نسبت به حفظ داشته های فرهنگی و اسلامی تلاش شود.
 
نمایشگاه فرهنگ رضوی و دهمین نمایشگاه قرآن کریم  از 11 آبان الی 20 آبان در 80 غرفه در تالار فخرالدین اسعد گرگانی دایر است.