کرج - خبرگزاری مهر: سر ناظر پروژه های آموزشی و نوسازی شهرستانهای شهریار و رباط کریم گفت: عملیات اجرایی احداث مرکز فنی و حرفه ای شهر قدس شهریار پس از رفع معارض در حال انتخاب پیمانکار است.

منوچهر واحدی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: پروژه فنی و حرفه ای شهر قدس زیر نظر اداره نوسازی استان تهران دارای دو هزار و 500 مترمربع مساحت است.

وی افزود: پس از عقد قرارداد این پروژه در بهمن 86 بیش از 50  درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

این مسئول خاطرنشان کرد: از هفتم بهمن سال گذشته پروژه با معارض جدیدی برخورد کرد که بر اساس حکم دادگاه دیوان عدالت اداری برای شهرداری پروژه تعطیل شد.

واحدی بیان داشت: بر اساس پیگیری بخشداری و شهرداری این معارض در شهریور امسال بر طرف شد و با توجه به اینکه عملیات اجرایی پروژه شش ماه تعطیل شده بود، پیمانکار قبلی دست از کار کشید و هم اکنون در حال انتخاب پیمانکار است.

سرناظر پروژه های آموزشی و نوسازی شهرستانهای شهریار و رباط کریم عنوان کرد: طی هفته آینده پیمانکار جذب می شود و امید است پروژه مجدد آغاز و تا سال آینده وارد مدار آموزشی شهرقدس شود.