بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون امور مجلس و استان های صدا و سیمای کشور توسعه همه جانبه استان ها را در گرو پیشرفت و توسعه مراکز صدا و سیما دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حجت الاسلام سید رمضان موسوی مقدم عصر امروز در دومین همایش معاونین مراکز سیمای استان ها با بیان اینکه شبکه های استانی 60 درصد از مخاطبین را به خود اختصاص داده اند، تصریح کرد: مدیران مراکز استانی باید خلا موجود را با کیفیت بخشی به برنامه ها پر کنند.

وی میزان رضایتمندی مخاطبین از برنامه های مراکز استانی را حدود 60 درصد عنوان کرد و افزود: جهت گیری مدیران مراکز استانی باید به سمت افزایش مخاطب هدایت شود.

حجت الاسلام موسوی در خصوص جذب مخاطبان خاص، عنوان کرد: برنامه هایی که از مراکز استانی پخش می شود باید دارای محتوای لازم جهت استفاده فرهیختگان، دانشجویان، علما و ادبا باشد.

معاون امور مجلس و استان های کشور در دسترس بودن شبکه های استانی، رضایمتندی مخاطبین، توجه به اقلیت ها، قومیت، ادیان، مذاهب و فرهنگ استانی را از جمله عوامل موثر در افزایش کیفیت برنامه های مورد پخش استان دانست.

استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: در حال حاضرشاهد استیلای مستضعفین هستیم و به نظر می رسد رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران می تواند برای به احتزاز در آوردن بیانات مقام معظم رهبری نقش بی بدیل و منحصر به فردی را ایفا کند.

سید صولت مرتضوی مهمترین چالش پیش روی مسیحیت و یهودیت را گرایش ملتها به دین اسلام دانست.

وی مهمترین سوغات خراسان جنوبی از دیرباز تاکنون را فرهنگ آن دانست و افزود: شعرا، پدران علم، صاحبان اندیشه و علما و مراجع بزرگ از افتخارات استان است که باید از ین پتانسیل ها استفاده شود.

استاندار خراسان جنوبی به سفرهای هیئت دولت به استان اشاره کرد و اظهار داشت: 98 درصد از مصوبات سفر اول هیئت دولت اجرایی و در جهت اجرایی شدن مصوبات سفر دوم هیئت دولت در دست پیگیری است.

مدیرکل صدا و سیما خراسان جنوبی نیز در این همایش با بیان اینکه نقش اساسی رسانه در توسعه، حفظ فرهنگ، باورها و داشته های هر استان دارد، اظهار داشت: در حال حاضر رسانه تبدیل به عضو یک خانواده شده است.

نورالدین جعفری تصریح کرد: خراسان جنوبی از سال 1384 با راه اندازی بخش رادیو و تولید روزانه دو ساعت برنامه آغاز و در سال 86 سیمای محلی برای صدا راه اندازی شده است.

مدیرکل صدا و سیما خراسان جنوبی جای دادن گویش ها، لهجه ها، نوع لباس و فرهنگ هر استان را در برنامه های استانی ضروری دانست و اظهار داشت: این امر موجب افزایش کیفیت برنامه های استانی می شود.