رئیس سازمان تربیت بدنی در بازدید از اماکن ورزشی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت ورزش این استان بالاست و سیاست سازمان نیز تمرکز زدایی در خصوص مقوله فوتبال در سطح کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی آبادی اظهار داشت: سازمان تربیت بدنی در بررسی های خود به این نتیجه رسید که میزان فضاهای موجود ورزشی به هیچ وجه جوابگوی 40 میلیون جوان علاقه مند به ورزش نیست و به همین منظور و برای توسعه ورزش در کشور، ساخت ۷۵۰۰ مکان ورزشی را برنامه ریزی کرده است.

به گفته رئیس سازمان تربیت بدنی از مجموع ۷۵۰۰ پروژه، ۲۷۵۰مورد آماده است که 150 مورد آن که مربوط به پروژه های ورزش روستایی می شود هفته جاری و به مناسبت تولد امام رضا (ع) افتتاح می شود و تا پایان امسال نیز این تعداد به ۳۶۰۰ پروژه افزایش خواهد یافت.

معاون رئیس جمهوری اظهار داشت: این فضاها با استانداردهای روز دنیا در سه رده متفاوت شامل ورزش روستاییان، تمرینی تفریحی و بخش ملی که به هم پیوسته هستند در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

علی آبادی در ادامه بیان داشت: ۳۷۰۰ پروژه در دست احداث داریم که از پیشرفت ۵ تا 95 درصدی برخوردار هستند و یک هزار پروژه دیگر که در سفر اخیر رئیس جمهوری و سفر خودم و توافقات استانداران است به تدریج قراردادهای آن بسته شده و به جرگه پروژه های در دست اجرا می پیوندد.

وی اظهار داشت: در استان کرمانشاه نیز پروژه های زیادی ساخته شده است که یکی از مهمترین آنها ورزشگاه 15 هزار نفری شهر کرمانشاه است و قرار شد تا با سفر به استان از نزدیک موضوع را پیگیری کنیم تا سازمان و استان با کمک یکدیگر منابع مالی آن را فراهم کنند ، امیدواریم تا پایان سال این پروژه و زمین چمن مصنوعی هاکی به بهره برداری برسند.

علی آبادی در پاسخ به سئوالی مربوط به وعده مسئولین در خصوص اختصاص یک تیم دسته دومی فوتبال به استان کرمانشاه، گفت: ظرفیت ورزش استان بالاست و سیاست سازمان نیز تمرکز زدائی در خصوص مقوله فوتبال در سطح کشور است و باوجود فشار زیادی که سازمان در این خصوص و جهت واگذاری تیم ها به استانهای مختلف متحمل می شود اما حاصل آن خوب بوده است و پایه های فوتبال خوب بنیان گذاشته شده است. در استان کرمانشاه نیزهمین مسیر را دنبال می کنیم و با تعاملی که در آینده با فدراسیون فوتبال خواهیم داشت این فضا را ایجاد خواهیم کرد.

معاون رئیس جمهوری درخصوص پیامدهای خصوصی سازی اماکن ورزشی و تقابل آن با سیاست توسعه ورزش همگانی اظهار داشت: واگذاری کارها به بخش خصوصی پیامد منفی ندارد و اصل 44 قانون اساسی و برنامه چهارم توسعه نیز در این مسیر حرکت می کند لذا معتقدم فضای رقابتی که بخش خصوصی ایجاد می کند در نهایت به موفقیت در عرصه ورزش منتهی خواهد شد.

علی آبادی گفت: به طور مثال امور مربوط به رشته های رزمی را به مردم واگذار کردیم و مردم چندین هزار باشگاه را شکل دادند که همین مساله باعث موفقیت رشته های تکواندو، کاراته و ووشو در سطح جهانی شد، در حالی‌که ورزش‌هایی که زمام امور آن در دست دولت بود رشد چندان مناسبی نداشت.

وی افزود: با دنبال کردن این مسیر اگر هم در نهایت بخشی نیازمند کمک باشد دولت باید در قالب یارانه به آن بخش کمک کند.

علی آبادی در خصوص ارائه راهکارهایی جهت ترغیب اسپانسرها برای حمایت از ورزش استان اظهار داشت: اسپانسرهای داخل استان باید از از ورزش حمایت کنند و معتقدم در برخی رشته ها به مانند قایقرانی، پینگ پنک، اسکواش و ... که هزینه بالائی ندارند اسپانسرهای محلی قادر به حمایت از تیم ها هستند.

معاون رئیس جمهور امروز همچنین از روند کار پروژه های دهکده المپیک کرمانشاه ، ورزشگاه 15 هزار نفری و زمین چمن مصنوعی هاکی واقع در فرهنگیان فاز دو کرمانشاه بازدید کرد.

رئیس سازمان تربیت بدنی شب گذشته جهت بازدید پروژه های عمرانی ورزشی استان کرمانشاه به ویژه دهکده المپیک، ورزشگاه 15 هزار نفری و زمین چمن مصنوعی هاکی به این استان سفر کرد.