به گزارش خبرنگار مهر، مهدی علیمرادی نماینده معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی نواب صفوی و حضرت زینب (س) از 5/1 برابر شدن اعتبار وام مسکن دانشجویی در سال 87 خبر داد و گفت: 18 میلیارد تومان برای ودیعه مسکن مجردی اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه خوابگاه متاهلین از جمله تسهیلات رفاهی صندوق رفاه برای دانشجویان است از مسئولان دانشگاه خواست تا نسبت به محدود شدن خوابگاه متاهلی این دانشگاه به صندوق گزارش دهند.
علیمرادی همچنین از اینکه با گذشت دو ماه از سال تحصیلی ، همچنان اعتبار شهریه دانشجویی تخصیص نیافته است اظهار داشت: تخصیص نیافتن اعتبار شهریه دانشجویی که سال گذشته بالغ بر 58 میلیارد تومان بوده، در سال جاری مشکلاتی را برای دانشجویان ایجاد کرده است.
وی افزود: میزان یارانه های بخش دانشجویی که بر اساس آمار سال 83 پرداخت می شود، پاسخگوی نیاز دانشجویان که طی سالهای اخیر بر تعداد آنها افزوده شده است، نیست.
مرتضی علویان، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز به کمبود فضای خوابگاهی اشاره کرد و گفت: با بومی شدن پذیرش دانشجو نه تنها از مشکلات دانشجویان دانشگاه مازندران کاسته نشد بلکه بر تعداد متقاضیان خوابگاه افزوده شده است.
دکتر مهدوی، مدیر دانشجویی دانشگاه مازندران نیز در سخنانی خواستار تمهیدات این معاونت برای بهتر شدن وضعیت تغذیه از جمله نوع برنج، افزایش سهمیه آرد و گوشت مناسب شد.
وی در ادامه با اشاره به کمبود ظرفیت خوابگاههای موجود گفت: برای تامین سکونت دانشجویان در مجتمع های خوابگاهی به حمایتهای مجدانه وزارت علوم نیازمندیم.
وی تجهیز اتاقهای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به رایانه و شبکه اینترنت و همچنین فراهم آوردن امکانات رفاهی، ورزشی و فضای سبز جهت ایجاد نشاط و شادابی را از جمله فعالیتهای انجام شده در این بخش عنوان کرد.
در این بازدید، طرح لیزینگ دانشجویی برای خریداری لب تاپ دانشجویان به صورت اقساط، فراهم آوردن تجهیزات کمک آموزشی برای دانشجویان روشندل و کم بینا، خرید تجهیزات عکاسی و تصویربرداری به منظور انجام پروژه های در دست بررسی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد.
دکتر قدسی پور معاون پژوهشی وزیر علوم نیز در بازدید از مراکز پژوهشی و آزمایشگاه های تحقیقاتی دانشگاه مازندران ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای علمی شایسته اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه خواستار افزایش شتاب این امور در راستای تحقق اهداف سند چشم اندار توسعه شد.
وی از دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، علوم اقتصادی و اداری، علوم پایه، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و گروه پژوهشی آموزش و اشتغال زنان بازدید و از نزدیک در جریان فعالیتهای تحقیقاتی قرار گرفت.