به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر امروز در همایش منطقه ای مدیران و معاونین دیوان محاسبات کشور در شیراز، افزود: برای این منظور کمیته های بررسی و برنامه ریزی تشکیل شده و در حال طی مراحل اولیه این کار هستیم.
وی عنوان کرد: با یاری و همکاری دولت و دیگر دستگاه ها می توانیم این سیستم را به صورت آف لاین ظرف مدت هشت ماه و به صورت آن لاین ظرف دو سال به مرحله اجرا بگذاریم.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور از بحث نظارت به عنوان یکی از مباحث مهم در حوزه وظایف دیوان محاسبات یاد کرد و افزود: نظارت در روند محاسبات ما باید جای مناسبی داشته باشد که با مکانیزه و به روز کردن این کار به وسیله شاخصهای واحد و استاندارهای حسابرسی می توانیم تا 90 درصد از بروز تخلفات مالی دولتی بکاهیم.
رحمانی فضلی همچنین از بررسی عملکرد مالی به عنوان یکی دیگر از وظایف دیوان محاسبات در بخش انضباط مالی یاد کرد و افزود: ما همواره به بخش بررسی که بعد از انجام عملیات مالی آغاز می شود بیش از بحث نظارت که باید قبل و حین عملیات مالی صورت گیرد توجه می کنیم در صورتی که باید بیش از همه چیز به بحث نظارت توجه کرده و انرژی کمتری را به حوزه بررسی اختصاص دهیم تا با این کار از آغاز تخلف و یا پیشرفت روند آن جلوگیری شود.
وی در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر لزوم توجه به قراردادها بیان کرد: مجموع فعالان در حوزه دیوان محاسبات نباید از نظارت و بررسی بر قراردادهای که منجر به تعیین تکلیف 20 ساله برای کشور می شود غفلت کنند از این رو باید در این خصوص نیز با استفاده از متخصصان و مشاوران آگاه به بحث قراردادها در حوزه مالی آن نیز وارد شویم.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور در ادامه سخنان خود با اشاره به بحث تفریق بودجه و مشکلاتی در این خصوص نیز بیان کرد: در بحث تفریق بودجه با چند مشکل مواجه هستیم که از آنجمله می توان به شکل، زمان و کیفیت کار اشاره کرد که برای هر بخش نیز موارد اصلاحی خود را تدوین کرده و با تصویب آن مشکلات بحث تفریق را حل خواهیم کرد.