به گزارش خبرنگار مهر، سید جمال باقری یکشنبه شب در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر ساری با انتقاد از عملکرد نامناسب کارگروه مناسب سازی شهر ساری افزود: ریشه بسیاری از نامناسب سازی ها و نابسامانی های موجود در شهر به واسطه فعال نبودن این کارگروه است.
وی خاطرنشان کرد: به رغم تاکیدات مکرر اعضای شورا، متاسفانه شهرداری از برگزاری جلسات این کارگروه سرپیچی کرده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه امورات آسفالت و ترمیم در سطح شهر ساری بیشتر به گودبرداری و خطرمرگ برای شهروندان مبدل شده است، تصریح کرد: شهردار ساری نظارت جدی بر عملکرد واحد نظارت طرح های عمرانی خود ندارد.
باقری با بیان اینکه مداخله موثر و کارسازی برای رفع مشکل ترافیک در مرکز استان صورت نگرفته است، افزود: قالب دوربرگردان های ایجاد شده در شهر ساری خود به مضاعف کننده ترافیک تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه تمرکز ناظرین اتوبوسرانی و تاکسیرانی صرفا در مرکز شهر خلاصه می شود، اظهار داشت: در ساعات شلوغ و هنگام تعطیلی مدارس بسیاری از ایستگاه های شهر خالی از تاکسی و پر از مسافر سرگردان به دنبال راننده است.
باقری با انتقاد از واحد کنترل و نظارت شهرداری ساری بیان داشت: ساختمان در حال احداث در ساری بدون هیچ نظارت جدی بر نحوه ساخت و ساز از سوی شهرداری به صورت غیراصولی ساخته می شود و کسی قادر به سوال کردن از آنها نیست.
وی خواستار برخورد قاطع شهردار با مسئول واحد کنترل و نظارت شهرداری ساری شد.
باقری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تغیر و تحولات مکرر و بی مورد در شهرداری ساری سبب کندی اجرای پروژه های عمرانی می شود افزود: انتظار ما از تحول در شهرداری، توسعه است ولی ظاهرا هیچ خبری نیست.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در ادامه با اشاره به اینکه ساختمان ساری شناسی با کمک 350 میلیون تومانی شهرداری و شورای شهر ساری تکمیل شده است اظهار داشت: مناسفانه نه تنها مراسم معارفه ای برای افتتاح این مرکز برگزار نشد بلکه این ساختمان به سازمان دیگری واگذار شد.
نادعلی رمضان پور با بیان اینکه نظارت دقیق بر نوع ساخت و سازهای عمرانی در سطح شهر ساری از سوی شهرداری نمی شود از شهردار خواست تا جدیت و تذکر خود را نسبت به ناظرین شهرداری مضاعف کند.
وی با اشاره به اینکه اجرای کانال های آب شهری در مرکز استان به زشتی و کندی صورت می گیرد افزود: مادامی که شورای شهر سوم فعال است باید شهرداری نسبت به رفع معضل زباله مرکز استان چاره اندیشی کند.
رمضان پور اذعان داشت: متاسفانه به واسطه آماده نبودن زمین مورد نظر برای احداث کارخانه کمپوست شهر ساری بسیاری از تجهیزات خریداری شده به شهرهای دیگری داده شد که به مرور زمان بودجه احداث نیز نصیب شهرهای فعالتر استان نیز می شود.
وی به اعتراضات متعدد مردمی مبنی بر برخورد ناشایست مسئول کنترل و نظارت شهرداری ساری نیز اشاره کرد و خواستار برگزاری جلسه راهبردی نظارت و کنترل بشتر بر روند فعالیت های عمرانی شهری با حضور شهردار و اعضای شورا در محل شورا شد.