اداره شهری همچون مانیل آن هم با یک شهردار و البته طیفی از مشاوران و مدیران مسؤلیتی سنگین و پیچیده به نظر می رسد با این حال آلفردو اسلیم که خود را "مرد عمل" می نامد در مدت کمی بیش از یک سال از آغاز مسؤلیتش تأثیرات شگرفی بر ساختار این کلانشهر گذاشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، همچون تمامی شهرهای دیگر فیلیپین، مانیل به وسیله یک شهردار اداره می شود. این مقام که هم اکنون آلفردو اسلیم آن را در اختیار دارد نظارت مستقیم و گسترده ای بر شهرداری به عنوان دپارتمان اجرایی مانیل دارد.

در مانیل و بر اساس قوانین موجود شهردار می تواند برای سه دوره سه ساله در این پست حضور داشته باشد که از این حیث در میان سایر کلانشهرهای جهان نکته متمایز کننده ای به حساب می آید.

پس از جنگ جهانی دوم مانیل پس از ورشو دومین شهر تخریب شده جهان لقب گرفته بود
اما اکنون توسعه ساختارهای شهری در آن شتاب خیره کننده ای به خود گرفته است

با این حال برای اینکه به شهردار در اداره هر چه بهتر و مؤثرتر شهر کمک شده باشد، مقام دیگری به عنوان معاون شهردار بازوی اجرایی اداره شهر را نظارت می کند. این بازو از گروهی از مشاوران منتخب از شش منطقه کنگره ای مانیل تشکیل شده است تا در جریان برگزاری جلسات مختلف، مشکلات و برنامه های عملیاتی تمامی نواحی مسکونی، تجاری و اداری مانیل به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.

به گزارش مهر، مانیل از معدود شهرهایی در جهان است که تقسیمات درون شهری گسترده و سازمان یافته ای در آن به چشم می خورد که البته نتیجه آن به کار گرفته شدن انبوهی از مدیران بوده است. این شهر به 897 محله تقسیم شده و در هر یک نیز رئیس مربوطه و گروهی از مشاوران مشغول به فعالیت هستند.

شهردار مانیل برای توسعه زیرساختارهای این شهر برنامه های گسترده ای ارائه کرده است که تمامی آنها بنابر اظهار نظر وی به "ارتقای سطح زندگی مردم پایتخت فیلیپین" منتهی می شود.

شاید دانستن این نکته خالی از لطف نباشد که پس از جنگ جهانی دوم، مانیل پس از ورشو دومین شهر تخریب شده جهان لقب گرفته بود اما اکنون توسعه ساختارهای شهری در آن شتاب خیره کننده ای به خود گرفته است.

به گزارش مهر، متأسفانه در سایت اینترنتی نخستین اجلاس شهرداران پایتختها و کلانشهرهای آسیایی به نام مقامات عالی رتبه ای که از فیلیپین و مانیل به ایران سفر می کنند اشاره ای نشده است.