به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمدحسین صفارهرندی روز پنجشنبه در شورای اداری شهرستان خدابنده، افزود: مایه شکرگزاری است که دولت نهم توفیق یافته برپایی این منظومه خدمت، تحت عنوان کاروانهای گسیل شده به استانها را در دور دوم از نیمه بگذراند.
وی ادامه داد: وقتی در ماههای نخست تشکیل دولت نهم ، بحث سفرهای استانی به میان آمد، خود ما وزرا و معاونان رئیس جمهور نه نگاه مثبتی به این قضیه داشتیم و نه امیدوار بودیم که بتواند ادامه پیدا کند.
صفار هرندی افزود: سفرهای استانی جزو مواردی بود که شخص رئیس جمهور بر آن اصرار ورزید و به آن اعتقاد داشت و بعد از انجام چند سفر استانی اعتراضاتی که ما نیز داشتیم ، کم شد و احساس کردیم روال کار درست است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآورشد: ما در ابتدا می گفتیم چون همیشه در حال سفر خواهیم بود، پس چه موقع به کارها خواهیم رسید. در آن زمان ما نیز دچار این توهم بودیم که این سفرها آنقدر زیاد شده که نمی گذارد ما به کارها برسیم ، در حالی که این سفرها نیز جزیی از کار ما بود.
صفارهرندی بیان داشت: در طول این سفرها ما یافتههای زیادی داشتهایم که یکی از آنها مصوبات است که مایه برکات مشهودی میشود.
وی تصریح کرد: کل استان زنجان به لحاظ جاده کمربندی اطراف شهرها دچار فقر است و در شهر خدابنده نیز ماشینهای سنگین مجبورند از مرکز شهر عبور کنند.
در ادامه این جلسه ، امام جمعه خدابنده ابراز داشت: 140 نفر طلبه حدود 9 سال است که تمام وقت در صحن قیدار نبی که محل گردشگری می باشد از روی ناچاری به عنوان حوزه علمیه استفاده مینمایند. اگر حوزه علمیهای احداث شود، هم محوطه گردشگری برای این بخش آزاد خواهد شد که جذب گردشگر را در مسیر زنجان - همدان خواهیم داشت و هم مشکل حوزه علمیه حل می شود ، همچنین این اقدام موجب توسعه بقعه قیدار نبی خواهد شد.
حجت الاسلام علی طهماسبی ادامه داد: در بقعه قیدار نبی بخشی که ضریح در آن قرار دارد به علت کمبود فضا باید توسعه یابد و از سه طرف رواقهایی به آن اضافه شود. اجرای طرح بهسازی حرم مطهر و بقعه قیدار نبی موجب کارآفرینی و ایجاد اشتغال نیز خواهد شد ، زیرا در اطراف آن بازارچههایی وجود دارد.
وی با اشاره به احداث چند خانه عالم در دولت نهم ، گفت: از برکت دولت نهم چند خانه عالم در روستاهای خدابنده احداث شده و اگر توجه بیشتری صورت گیرد ، چند خانه عالم دیگر نیز ساخته میشود.