تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی از آغاز طرح تشدید کنترل تخلفات رانندگی در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز ، سرهنگ علیرضا فریدی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: در راستای اجرای این طرح که به مدت نامحدودی ادامه خواهد داشت، اعمال قانون به صورت هوشمند برای تخلفات رانندگی اعمال می شود .

به گفته وی، توقف و ایجاد ترافیک در حریم تقاطع ها، میادین و معابر به عنوان مهمترین تخلف‌های منجر به ایجاد ترافیک در این طرح مورد توجه پلیس قرار دارد .

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: در این طرح، ثبت تخلفات رانندگی از طریق سیستم هوشمند ثبت تخلفات و بدون دخالت عوامل انسانی انجام و برگه جریمه از طریق پست به منزل مالکان خودروها ارسال می گردد.

وی از مستند بودن ثبت تخلفات به عنوان مزیت اصلی راه اندازی سیستم هوشمند ثبت تخلفات رانندگی در مرکز کنترل ترافیک تبریز در راستای اجرای طرح تشدید کنترل تخلفات رانندگی یاد کرد.

سرهنگ فریدی با اشاره به نصب 40 دوربین ترافیکی در سطح شهر تبریز اظهار داشت: در سیستم هوشمند ثبت تخلفات رانندگی در کلانشهر تبریز، دوربین‌های ترافیکی مستقر در نقاط پرتردد، کوچکترین تخلفات رانندگی شهروندان را با استفاده از آخرین فناوری روز ثبت می کنند.

وی از برطرف شدن برخی شائبه های مربوط به ثبت بدون دلیل جریمه های رانندگی به عنوان یکی از مزیت های اصلی راه اندازی سیستم ثبت هوشمند تخلفات رانندگی در مرکز کنترل ترافیک تبریز نام برد.

در همین حال ، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی از کاهش میزان قابل توجهی از تخلفات رانندگی توسط خانواده ها با مشارکت کودکان در قالب طرح همیار پلیس خبر داد.

سرهنگ صمد فرامرزی گفت: نقش کودکان در اعمال قانون و رعایت اصول راهنمایی و رانندگی در خانواده ها بسیار تأثیرگذار بوده است.

وی افزود: بر اساس همین نقش از زمان اجرای طرح همیار پلیس ویژه کودکان، از میزان تخلفات راهنمایی و رانندگی خانواده تا حد زیادی کاهش یافته است.

سرهنگ فرامرزی با تاکید بر تاثیر فرهنگ‌سازی در کودکان برای کاهش آسیب های اجتماعی یادآور شد : کودکان به راحتی می توانند بر اساس تأثیرگذاری عاطفی بر خانواده، از میزان آسیبهای اجتماعی کاهش دهند.

وی با بیان اینکه می توان با برخی اقدامات تخصصی، کودکان را با قانون آشنا نمود، گفت: با اعمال برخی روشهای تخصصی و به زبان کودکان، می توان خطوط قرمز و زندگی سالم و همگام با قانون و بدون تخلف را به کودکان آموخت و در جهت اعمال آنها در خانواده، از آنها بهره جست.