سرکنسول ایران در بمبئی ضمن محکوم کردن انفجارهای تروریستی در این شهر اعلام کرد که هیچ تبعه ایرانی در بین قربانیان این انفجار وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "علی محمدی" سرکنسول ایران در بمبئی در این گفتگو با اشاره به ابعاد وسیع این حمله تروریستی آن را ناشی از یک برنامه ریزی وسیع و مشکوک عنوان کرد.

وی گفت: البته این حمله مشکوک است و فقط در مورد عاملان این اقدام گفته می شود که آنها ممکن است از گروههای محلی مانند "مجاهدین دکن" باشند.

وی همچنین افزود": البته گمانه زنی دیگری نیز وجود دارد که عوامل انفجارها وابسته به گروه لشگر طیبه هستند و از کراچی آمده اند، اما هنوز هیچ چیزی روشن نیست؛ دولت هند و دولت محلی امروز نشستی فوق العاده خواهند داشت تا ماجرا را بررسی کنند.

سرکنسول ایران طرح عملیات را به سبب همزمان بودن انفجارها به "یازده سپتامبر هند" تشبیه کرد و گفت که این قضیه از یک برنامه ریری ساده فراتر می رود و برنامه ریزیهای پیچیده ای برای چنین اقدامی صورت گرفته است.

سرکنسول ایران با اشاره به اینکه هدف این اقدامات اتباع آمریکایی، انگلیسی و حتی یهودیان ارتدوکس در هند بوده آن را مشکوک خواند و گفت که تمامی اظهارات درباره عاملان تاکنون بر اساس حدس و گمان است. 

محمدی با اشاره به کشته شدن اتباع دیگر کشورها همچون ژاپنی، استرالیایی و زخمی شدن چند انگلیسی گفت که تاکنون گزارشی از وجود اتباع ایرانی در بین آنها نبوده است.