سنندج - خبرگزاری مهر: استاندار کردستان از نصب دستگاه ایکس ری در مرز رسمی باشماق مریوان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، اسماعیل نجار شامگاه گذشته در جریان بازدید خبرنگاران رسانه های جمعی از مصوبات دور اول سفر هیئت دولت به کردستان در مریوان اظهار داشت: خرید دستگاه ایکس ری برای مرز رسمی باشماق در روزهای نصب خواهد شد.

وی ادامه داد: برای خرید این دستگاه که تمامی مقدمات خرید آن صورت گرفته مبلغی بیش از 30 میلیارد ریال هزینه شده که 18 میلیارد ریال آن از طریق اعتبارات استانی و 12 میلیارد ریال آن نیز از محل اعتبارات کشوری گمرک تامین شده است.

استاندار کردستان بیان داشت: مناقصه خرید این دستگاه به اتمام رسیده و قرار است شرکت خارجی طرف قرارداد ظرف روزهای آینده نسبت به نصب آن در محل اقدام نماید.

نجار سپس به وضعیت مرز رسمی باشماق مریوان اشاره نمود و خاطرنشان کرد: رسمی شدن مرز باشماق یکی از مصوبات سفر هیئت دولت بود که این مهم در سال 86 به صورت 100 درصد اجرایی گردید و در حال حاضر نیز از طریق اعتبارات استانی و ملی بحث تجهیز و توسعه آن در دستور کار قرار گرفته است.

وی سپس به نصب و راه اندازی تونل ضد عفونی کننده مرز باشماق اشاره نمود و بیان داشت: برای جلوگیری از ورود بیماری های مختلف به داخل کشور و همچنین رعایت کلیه مسائل بهداشتی تونل ضد عفونی کننده مرز باشماق نیز در سال گذشته به بهره برداری رسید.

استاندار کردستان میزان هزینه نصب و خرید تونل ضد عفونی کننده را دو میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: این کار به وسیله بخش خصوصی صورت گرفته و در زمینه افزایش اشتغال نیز موثر بوده به نحوی که زمینه اشتغال مستقیم برای 3 الی 6 نفر را فراهم کرده است.