محسن اخگر در آستانه برگزاری هفته سیزدهم مسابقات هندبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور گفت: با گذشت چهار ماه از آغاز رقابت‌های لیگ هنوز حامی مالی نداریم.

سرمربی تیم هیئت هندبال کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تیم ما روز جمعه 15 آذرماه و در هفته سیزدهم مسابقات هندبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور بازی سرنوشت‌سازی را برابر تیم پارس جنوبی پیش رو دارد.

وی با بیان اینکه برد و باخت در این دیدار بر رده‌بندی تیم کرمان تاثیر مستقیم دارد، افزود: پیشرفت تیم‌های حاضر در لیگ به حدی است که به هیچ عنوان نمی توان پیش بینی از نتیجه این بازی داشت اما قطعا برد در برابر تیم پارس جنوبی می تواند به تثبیت جایگاه دوم جدول برای تیم هیئت هندبال کرمان کمک کند.

اخگر با اظهار رضایت از شرایط فنی بازیکنان تیم کرمان گفت: تیم ما با همت بازیکنان توانسته عنوان دوم را در جدول لیگ برتر برای خود حفظ کند.

وی تصریح کرد: قطعا تیم هیئت هندبال کرمان بعد از تیم گچ فارسان شهر کرد از نظر منابع مالی از ضعیف‌ترین تیم‌های حاضر در لیگ برتر هندبال باشگاه‌های کشور است. با این وجود نتایج تیم ما برابر این مشکلات مالی فوق العاده است.

سرمربی تیم هیئت هندبال کرمان افزود: هر چند در ابتدای فصل با کمک استانداری و تربیت بدنی استان کرمان بخشی از منابع مالی ما تامین شد اما با گذشت بیش از چهار ماه از برگزاری لیگ برتر هنوز حامی مالی نداریم.

محسن اخگر گفت: هر چند داوری‌های لیگ امسال خوب بوده است اما متاسفانه در بازی برابر ذوب آهن مشکلات بسیاری در بخش داوری داشتیم طوریکه باخت ما با وارد شدن 25 ایراد بر داوری به سود تیم ذوب آهن به پایان رسید.

وی خطار نشان کرد: نمی توان دلیل خاصی را برای قضاوت داوران در این بازی عنوان کرد اما در اعتراض به این مسئله فیلم بازی‌ها را به فدراسیون ارسال کردیم اما هنوز ترتیب اثری در این خصوص داده نشده است.