رضا رضایی س اتحادیه صادرکنندگان چاپ گفت: زمان نمایشگاه بین‌المللی صنعت چاپ مناسب نیست و ما در آن شرکت نمی‌کنیم.

رضا رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر گفت: زمان برپایی این دوره از نمایشگاه صنعت چاپ دقیقا در فصل سرما است و از آنجا که برای ما هیچگونه منفعتی ندارد در آن شرکت نمی‌کنیم.

رضا رضایی افزود: شرایط دعوت در زمستان از بسیار دشوار است به ویژه آنکه بخشی مهم از مهمانان ما از آسیای میانه به این نمایشگاه می‌آیند.

وی در ادامه اضافه کرد: وقتی دیدیم این نمایشگاه برای ما منفعتی ندارد و کمکی به ما در صادرات نمی‌کند به این نتیجه رسیدیم که در آن حضوری نداشته باشیم.

پانزدهمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی از 5 تا 8 بهمن ماه توسط اتحادیه چاپخانه‌داران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.