گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازپايگاه اينترنتي ايلاف، مقتدي صدر تلاش دارد تا صحنه درگيري هاي مسلحانه با نظاميان آمريكايي را در جنوب عراق گسترش داده و مراجع شيعه را با خود همراه سازد.
در حال حاضر دورجديدي از تبادل آتش ميان شبه نظاميان مقتدي صدر و نيروهاي آمريكايي در شهرهاي كربلا ونجف اشرف آغاز شده است.
از سوي ديگر با شكست مذاكرات طرفهاي واسطه براي پايان دادن به خشونتها، شهر السماوه عراق نيز در حال ورود به صحنه اين درگيرهاست.
از شهر كربلا نيز خبر مي رسد منابع پزشكي امروز اعلام كردند در درگيريهاي شب گذشته ميان شبه نظاميان مقتدي صدر و نيروهاي آمريكايي به كشته شدن يك عراقي و زخمي شدن پنج تن ديگر منجر شد.
اين در گيريها در نزديكي مسجد المخيم در فاصله 50 متري مرقد امام حسين صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۳ - ۱۸:۱۹
در حالي كه آيت الله سيستاني امروز با صدور بيانيه اي خواستار خروج نيروهاي آمريكايي و شبه نظاميان مقتدي صدر از نجف و ديگر شهر هاي مقدس عراق شد ، مقتدي صدر با صدور بيانيه اي از عراقي ها خواست تا به شهر نجف آمده و با نظاميان آمريكايي بجنگند.