آلبوم موسیقی نواحی ایران "موسیقی عاشقی آذربایجان غربی"،"عاشق اصلان" و "داستان کوراوغلو" با تحقیق و پژوهش فوزیه مجد از سوی موسسه فرهنگی ماهور منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر،این آلبوم در برگیرنده 5 قطعه موسیقی عاشقی آذربایجان غربی با نام های "فتح خیبر"،"داستان کوراوغلو"،"سالروز جشن عروسی کوراوغلو و نگار"،"سیر وسیاحت عاشیق جنون ودیدن عیوض" و "گفتگو میان عاشیق جنون و عیوض" است.

فوزیه مجد پژوهشگر موسیقی در خصوص این آلبوم در بخشی معرفی چنین آورده است : برای مردم ترک زبان آذربایجان و قوم ترکمن، روایت حکایت های کوراوغلو بیش از یک داستان سرایی است.از برخی دیدگاهها،او یک شخصیت حقیقی است و یکی از عیارانش،عاشیق قوربانی، از ملازمان شاه اسماعیل صفوی بوده و از دیدگاه یدیگر شخصیتی است نیمه تاریخی ،نیمه افسانه ای عاشیق های آذربایجان و بخش های خراسان ، ترک و ترکمن، هرکدام روایت خود را دارند و روایت های موسیقایی نیز متفاوت است؛شخصیت کوراغلودر حد یک حماسه تلقی می شود و او را سلحشوری یکتا می دانند با تمام ویزگی های یک جوانمرد عیار .در این ارتباط حکایت هایی درباره زندگی ،سفرها و عشق های او به وجود آمده که از آنها به عنوان مجلس،بوی و گل یاد می شود . 

هر بخشی از روایت در شروع یک شرح گفتاری دارد که می پردازد به رویدادها .سپس یکی از شخصیت های داستان، اشعاری را با آوازو همراهی ساز(قوپوز)می خواند، گاهی وصف الحال گاهی گفتگووار، که بخش آواز معمولا با یک مقدمه کوتاه سازی شروع می شود .این اشعار از زبان نگار،کوراوغلو ،عاشیق جنون و عیوض شنیده می شوند .موسیقی این آوازها نغمه های عاشیقی محسوب می شوند که به آنها "هاوا" گفته می شود و هر هاوا ویژگی خود را دارد.تعداد هاواها تا هشتاد ذکر شده. در پایان برخی از مصرع ها ،واژه هایی از زبان عاشیق رانده می شود، خارج از اشعار ،مانند "برو یاربرو" یا "می میرم وطن" که اصطلاحات عاشیقی محسوب می شوند. در پایان آواز،دکلمه اشعار آواز ،بدون آواز و ساز نیز ایراد می شود.

لازم به ذکر است قبل از پرداختن به داستان ذکر شده ،عاشیق اصلان برنامه اش را با اشعاری در مدح حضرت علی و فتح خیبر با ابیاتی در وصف ویژگی های ایشان شروع می کند.