معاون راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي اعلام كرد : مراكز مجاز نقل و انتقال خودرو در صورت تكميل بودن تمام مدارك ارائه شده از سوي صاحبان خودرو ، حداكثر ظرف مدت 1 ساعت كار معامله و ثبت نقل و انتقال خودرو را انجام مي دهند .

سردار محسن انصاري با بيان اين مطلب گفت : از اسفند ماه سال گذشته تا كنون 125 هزار پلاك جديد به خودروهاي سواري ، تاكسي و پلاك عمومي تخصيص داده شده كه 48 درصد از اين پلاكها مربوط به خودروهاي شهر تهران و 52 درصد متعلق به ساير استانهاي كشور بوده است .

وي به 3 مركز نقل و انتقال خودرو در خيابان خاوران ، ميدان آزادي و مركز نقل و انتقال ميثم در جاده قديم كرج اشاره كرد و اظهار داشت : تا كنون 200 معامله خودرو در اين مراكز به ثبت رسيده كه  تمام امكانات و دستگاههاي ذي ربط شامل راهنمايي و رانندگي ، بانك ، 2 محضر ثبت معامله ،و بيمه همراه با يك مركز اجرائيات به منظورارائه گواهي عدم خلاف در اين مراكز  مستقر شده اند كه در صورت تكميل شدن تمام مدارك مورد نياز شامل كارت خودرو ، شناسنامه و نسخه دوم سند فروش كارخانه حداكثر ظرف مدت 1 ساعت كار نقل و انتقال خودرو آنها ثبت شده  وبيشتر از اين مدت در اين مراكز معطل نخواهند شد . 

سردار انصاري با بيان اينكه تا كنون 70 هزار كارت خودرو صادر شده است ، افزود : حداكثر پس از يك ماه از انجام معامله كارت خودرو از طريق پست به درب منازل صاحبان خودرو ارسال خواهد شد ، همچنين افرادي كه  در زمينه مشخصات و يا شماره ملي خود دچار مشكل شده اند مي توانند از طريق تماس با راهنمايي ورانندگي مشكلات موجود را برطرف كنند . 

وي در ادامه تصريح كرد : از آنجا كه پلاك خودرو متعلق به فرد است لذا پس از انجام معامله ، پلاك خودرو به مدت 1 ماه نگهداري مي شود تا در صورت خريداري خودروي  جديد پلاك دوباره روي آن نصب شود اما در صورت طولاني تر شدن  اين مدت زمان ، پلاك خودرو در سيستم رايانه اي راهنمايي ورانندگي نگهداري شده و به محض اعلام صاحب پلاك مبني بر انطراف هميشگي از خريد خودرو پلاك وي باطل مي شود . 

سردار انصاري افزود : در حال حاضر روزانه در كارخانجات توليد پلاك 10  هزار زوج پلاك براي خودروها تخصيص داده مي شود كه به منظور سرعت بخشيدن به انجام كار هميشه تا نيم ميليون زوج پلاك براي خودروهاي مختلف در انبارها آماده داريم . 

 كاهش 30 درصدي تصادفات جرحي و فوتي در مدت 1 ماه

معاون راهنمايي و رانندگي نيري انتظامي در خصوص طرح برخورد با 10 تخلف شاخص رانندگي اعلام كرد : طرح برخورد با 10 تخلف شاخص رانندگي از 24 فروردين ماه در تهران و از 8 ارديبهشت ماه نيز در مراكز تمامي استانهاي كشور به اجرا درآمده كه گذشت يك ماه از اجراي اين طرح در تهران به ميزان قابل توجهي شاهد  رواني ترافيك ، كاهش تصادفات فوتي و جرحي و همچنين رعايت مقررات توسط رانندگان در مناطق اجراي اين طرح بوديم . 

سردار انصاري با بيان اينكه طي اين مدت  30 درصد از تصادفات جرحي و فوتي در محدوده اجراي اين طرح كاسته شده است ، افزود : بيشترين موارد برخورد با رانندگان متخلف شامل 22 درصد برخورد با متخلفين در زمينه عدم رعايت حركت بين خطوط ، 22 درصد برخورد با عدم استفاده از كمربند ايمني و 8/15 درصد تلفن همراه بوده است .

توقيف 4 هزار موتورسيكلت متخلف

وي در خصوص اجراي طرح ساماندهي به خطوط ويژه اتوبوس كه 2 هفته از اجراي آن در تهران مي گذرد ، اظهار داشت : پيش از اجراي اين طرح نارضايتي و شكايات فراواني از سوي مردم در خصوص عبور خودروهاي شخصي و موتورسواران متخلف در محدوده خطوط ويژه  داشتيم  كه همين امر موجب اجراي طرح  برخورد با متخلفين و ساماندهي خطوط ويژه شد .

سردار انصاري افزود :  بهترين سرعت براي حركت اتوبوس ها در خطوط ويژه 20 كيلومتر است كه متاسفانه به دليل حركت خودروهاي غير مجاز و موتورسيكلتها در مسير ويژه سرعت حركت اتوبوس ها در اين خطوط تا 13 كيلومتر تنزل پيدا كرده بود اما خوشبختانه با اجراي اين طرح اين  سرعت به 15 كيلومتر افزايش يافته كه تلاش مي كنيم اين سرعت را به وضع ايده آل خود برسانيم .

معاون راهنمايي و رانندگي ناجا در پاسخ به اينكه آيا در اجراي اين طرح از نيروهاي يگان ويژه استفاده شده است ، اظهار داشت : اين نيروها يگان ويژه نيستند ، بلكه پرسنل انتظامي هستند كه ماموران  ماموران راهنمايي و رانندگي كه مجري اين طرح هستند را در اجراي اين طرح ياري مي كنند .

سردار انصاري افزود : از آنجا كه گاهي اوقات شاهد برخي مقاومتها و پرخاشگري ها از سوي متخلفين هستيم لذا اين نيروها تنها به عنوان  پشتيبان  در كنار پرسنل راهنمايي رانندگي حضور يافته اند كه  به مرور زمان با جا افتادن بيشتر طرح ، حضور پرسنل انتظامي كمرنگ تر خواهد شد .