به گزارش خبرنگار مهر در مشهد پروفسور باتیستا ظهر امروز در دومین روز از نخستین سمپوزیوم بینالمللی آئورت خاورمیانه در مشهد افزود: بیماریهای آئورتی یک تهدید جدی برای سلامتی بشریت است که تشخیص صحیح و به موقع آن قبل از حاد شدن وضعیت بیماران، بهترین طریق برای پیشگیری و درمان بیماریهای آئورتی است.
وی اظهارداشت: امروزه با پیشرفت تکنولوژیهای پزشکی و ارتقای دانش متخصصان و جراحان قلب دنیا، پیشگیری و درمان این بیماری کاری دشوار نیست.
ابداع کننده دو روش جدید جراحی قلب جهان، تجهیزات و امکانات پزشکی کشور را در سطح بالا و متخصصان ایرانی را آشنا به جدیدترین علوم روز پزشکی دانست و گفت: بیمارستان فوق تخصصی رضوی که همپای بیمارستانهای بزرگ و پیشرفته جهان حرکت میکند، یکی از نمونههای نمایش قدرت علمی ایران است.
پروفسور باتیستا با تاکید بر ضرورت روشهای موثر در تشخیص و درمان بیماریهای قلبی در جهان، عنوان کرد: این امر با تبادل اطلاعات و یافتههای متخصصان و جراحان بزرگ دنیا محقق خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم دستاورد سمپوزیوم آئورت بیمارستان رضوی، یافتههای جدید علمی درخصوص تشخیص و درمان بیماریهای آئورتی باشد.
یک فوق تخصص جراحی قلب، قفسه سینه و عروق بیمارستان رضوی نیز در این سمپوزیوم با بیان اینکه جراحان کمی مهارت لازم را در جراحی آئورت دارند، تصریح کرد: بسیاری از روشهای جراحی قلب به صورت تئوری در کتابهای پزشکی موجود است ولی در عمل پیادهسازی نمیشود ولی در بیمارستان رضوی به دلیل استفاده از روشهای نوین و وجود تجهیزات کامل این روشها به کار گرفته شدهاند.
دکتر حمید هادی گفت: شیوه مناسبی که بیمارستان رضوی برای تمرکز بیشتر جراحان قلب بکار گرفته این است که اکثر قریب به اتفاق جراحان فقط موظفند در بیمارستان رضوی فعالیت کنند که به نوبه خود منحصر به فرد و ارزشمند است.
وی با اشاره به مراجعه کنندگانی که از کشورهای همسایه به این بیمارستان میآیند، گفت: اغلب بیمارانی که نیاز به عمل جراحی سخت دارند چه از داخل کشور و چه از کشورهای همسایه به بیمارستان رضوی مراجعه میکنند و حتی هستند کسانی که به دلیل اعتقاد قلبی به امام رضا(ع) به اینجا بیایند.