هادی رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در طرح تحقیقاتی که محققان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در گروه علوم و صنایع غذایی موفق به انجام آن شده اند، رنگ طبیعی نوعی باکتری موسوم به "کانتا گزانتین" در رنگین سازی زرده تخم مرغ به کار گرفته می شود.
وی افزود: یکی از مشکلات تخم مرغ های صنعتی، کاربرد رنگهای صنعتی برای جذب مشتری است و این رنگها خطرهای زیادی نیز برای سلامت مصرف کنندگان دارد و با اجرای این طرح تخم مرغ با زرده طبیعی وارد بازار مصرف می شود.
این محقق خاطرنشان کرد: رنگ مورد نظر از دیواره این باکتریها در دستگاههای "بیوراکتور" استخراج و پس از آن با جیره غذایی طیور ترکیب و موجب رنگین شدن زرده تخم مرغ تولیدی می شود.
رضوی یادآور شد: این رنگ طبیعی نوعی ماده "آنتی اکسیدان" است و برای سلامت بدن بسیار مفید است، زیرا سلولهای بدن همواره در معرض خطر اکسیداسیون هستند و بنابراین باید بدن به طور دایم مواد آنتی اکسیدانی را تامین کند.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: این طرح تحقیقاتی در حال حاضر به اتمام رسیده است و پروژه آن در مرحله صنعتی شدن قرار دارد و در آینده نزدیک تخم مرغ ها با زرده های طبیعی وارد بازار مصرف می شود.