منابع خبري در هفته هاي گذشته از انتصاب قريب الوقوع سيدعزت الله ضرغامي به عنوان رئيس جديد صدا و سيماي جمهوري اسلامي خبر داده اند.

به گزارش گروه پژوهش هاي رسانه اي "مهر" ، سيدعزت الله ضرغامي متولد 1338، متاهل و داراي 4 فرزند است. وي فارغ التحصيل مهندسي عمران از دانشگاه صنعتي اميركبير و مديريت در مقطع كارشناسي ارشد است.

او فعاليتهاي فرهنگي و اجتماعي خود را از سالهاي قبل از انقلاب اسلامي با تشكيل جلسات آموزشي و تحليلي براي جوانان جنوب شهر با هدف ترويج فرهنگ انقلاب اسلامي آغاز كرد و در پي پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران در كسوت دبيري آموزش و پرورش به تشكيل كلاسهاي آموزشي و تحليلي براي مربيان امور تربيتي و دانش آموزان در منطقه نازي آباد پرداخت.

وي سالها آثار، افكار و انديشه هاي شهيد مطهري را در قالب كلاسهاي آموزشي، درج مقالات و دوره هاي تخصصي تدريس و تبيين كرده است.

ضرغامي عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشجويي دانشگاه امير كبير بوده و پس از انقلاب فرهنگي، معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي اين دانشگاه شد.

وي همراه با ساير دانشجويان مسلمان پيرو خط امام در فتح لانه جاسوسي مشاركت فعال داشت و در آغاز جنگ تحميلي، آموزه هاي علمي خود را در خدمت مدافعان انقلاب به كار گرفت و مديريت پروژه هاي حساس تحقيقاتي و توليدي در صنايع دفاعي را عهده دار شد.


ضرغامي دراين دوره با بهره گيري مناسب از ظرفيت و توان علمي و تخصصي دانشگاههاي كشور گامي مهم براي ايجاد ارتباط بين صنعت دفاعي و اعضاي هيات علمي و دانشجويان كشور برداشت.

او از سال 65 به عنوان مشاور طرح و برنامه شوراي عالي انقلاب فرهنگي و عضوكميسيون مشورتي اين شورا مشغول خدمت شد و در تصويب طرحهاي بنيادين شوراي انقلاب فرهنگي مشاركت فعال داشت.

وي از سال 71 تا 76 به عنوان مشاور عالي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون امور مجلس و استانها و معاون امور سينمايي اين وزارتخانه خدمت كرد.

ضرغامي همچنين عضو شوراي عالي سياستگذاري خبرگزاري جمهوري اسلامي و شوراي نظارت برسازمان صدا و سيما بوده است.

وي  از سال 76 تا 79 معاون امور مجلس وزارت دفاع و پس از آن تاكنون به عنوان معاون امور مجلس و استانهاي صدا و سيماي جمهوري اسلامي مشغول خدمت است.

همچنين سابقه وي در صدا و سيما از سال 62 و با نويسندگي برنامه هاي راديويي آغاز شد . ضرغامي در دوران همكاري با شوراي عالي انقلاب فرهنگي، جهاد دانشگاهي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و صدا و سيماي جمهوري اسلامي، ارتباط صميمي و نزديك با اقشار فرهنگي، نويسندگان و هنرمندان داشته و همفكري و همراهي صاحبان فكر، هنر و قلم را درتحكيم دستاوردهاي فرهنگي انقلاب اسلامي پيگيري مي كرد.

وي دهها مقاله در ارتباط با موضوعات فرهنگي، هنري و سياسي در مطبوعات و نشريات كشور درج كرده است.