به گزارش خبرنگار مهر، یوسف اکبری ظهر امروز در بازدید از بخشهای مختلف این کارخانه اظهار داشت: برای حل مشکلات صنفی کارگران این واحد تولیدی نشستهای مختلفی با حضور کارفرمایان و نمایندگان کارگران، اداره کار و صنایع و معادن برگزار شده است.
وی اضافه کرد: در طی این نشستها به این نتیجه رسیدیم که مشکلات صنفی کارگران این کارخانه در مراجع قانونی مطرح و مورد رسیدگی قرار گیرد.
مشاور استاندار اردبیل با اشاره به تعطیلی 15 روزه کارخانه افزود: علت اصلی تعطیلی این کارخانه لاستیک سازی بنا به اعلام مدیران آن، انجام پاره ای تعمیرات و به ویژه تعمیر ترانس برق می باشد که با اتمام تعمیرات ضروری مجددا فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
اکبری ابراز داشت: در طی چند روز گذشته به همراه نمایندگان کمیسیون کارگری از بخشهای مختلف این کارخانه بازدید کرده و مدیران این کارخانه نسبت به تسریع در راه اندازی و حل مشکلات کارگران قول مساعد داده اند.
جمعی از کارگران این کارخانه دیروز در اعتراض به مشکلات صنفی خود از جمله تعدیل نیرو، پرداخت حقوق، مزایا و اضافه کار و... ، تعطیلی کارخانه و بلاتکلیفی کارگران در مقابل فرمانداری اردبیل تجمع کرده بودند.
کارخانه لاستیک سازی آرتاویل تایر اردبیل یکی از بزرگ ترین واحد های صنعتی استان بوده و بیش از یک هزار و 200 نفر به صورت مستقیم در این واحد فعالیت می کنند.