به گزارش خبرنگار مهر در بابل ، رمضانعلی هدایتی ظهر دوشنبه در اولین همایش کتاب و کتاب خوانی آموزش و پرورش بابل در کانون امام خمینی(ره) این شهر اظهار داشت: متاسفانه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در بین مسئولین از جایگاه چندانی برخوردار نبوده و بودجه و اعتباری که به کتابخانه ها اختصاص می یابد بودجه بسیار ناچیز و اندک است.
وی با اشاره به اینکه کتاب غذای روح بشر است افزود، همانطور که انسان به فکر رفع خواسته های جسمانی خویش است به همان اندازه باید به فکر رفع خواسته های روحی خویش نیز باشد.
هدایتی نا کار آمد بودن برخی از کتابداران را عامل اصلی انصراف دانش آموزان از کتابخوانی برشمرد و افزود: متاسفانه به دلیل نداشتن نیرو جهت تصدی کتابداری از افرادی برای مسئولیت کتابخانه ها استفاده می شود که چندان کار آمد نبوده و از روابط اجتماعی خوبی برای جذب دانش آموزان برای مطالعه کتاب برخوردار نیستند.
وی همچنین تاثیر خانواده ها راجهت مطالعه کتاب خوانی بسیار موثر دانست و افزود : زمانی که مطالعه در خانواده به عنوان یک فریضه اصلی و واجب زندگی تلقی شود فرزندان نیز مطالعه کتاب رابه عنوان اولویت اصلی برنامه های خویش قرار می دهند.
هدایتی با انتقاد از اینکه بسیاری از شعارهایی که در مورد فرهنگ مطالعه در جامعه داده شده عملی نشده است تصریح کرد، تا زمانیکه مسئولین ما به ارزش واقعی کتاب واقف نشوند فرهنگ کتاب و کتاب خوانی همچنان در جامعه ما محروم خواهد بود.