امام جمعه وين د رخطبه هاي نماز جمعه اين هفته گفت : آيين مقدس اسلام براي بهره وري انسان از جهان براي تأمين زندگي او، ديدگاه جامع الاطرفي دارد كه هم نياز انسان را در نظر گرفته و هم چگونگي رابطه او را با دنيا .

به گزارش خبرگزاري مهر ، " حجت الاسلام عبدالحسين معزي " امام جمعه و رئيس مركز اسلامي وين در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته وين با اشاره به مباحث گذشته پيرامون " حق دارايي از رساله حقوق امام سجاد (ع )  اظهار داشت : آئين مقدس اسلام مال يا دارايي را پشتوانه جامعه و مايه پايداري زندگي و نيز وسيله خير و نيك بشمار مي آورد .
وي در ادامه افزود : در معارف اسلامي براي بدست آوردن دارايي و هزينه كردن آن ، قوانين ، حقوق و دستورالعملهاي دقيق و واقع بينانه اي وضع شده است كه بايد در تمام عرصه هاي فردي ، اجتماعي و حكومتي در زمينه بهره وري انسان از دنيا مورد توجه قرار گيرد و به تمام ابعاد ان عمل شود تا انسان در پرتو آن به سعادت و نيكبختي در دنيا و رستگاري در آخرت دست يابد .

حجت الاسلام معزي همچنين اظهار داشت : امام زين العابدين ( ع ) چگونگي بدست آوردن مال و بويژه چگونگي هزينه كردن آن را به مسلمانان مي آموزد :
1- مال و دارايي از راه حلال بدست آيد .
2- در راه حلال هزينه شود .
3- در هزينه كردن دچار انحراف نشود .
4- از مصرف نادرست خودداري شود .
5- چون دارايي و مال از آن خداست از اين رو بايد جز در راه خدا و نزديك شدن به خدا بكار گرفته نشود .

امام جمعه وين در خصوص مال حرام و مال حلال گفت : در آموزشهاي مهمي كه از پيشوايان دين به ما رسيده است ، تاكيد بر آن شده كه خداوند متعال جز حلال نصيب و قسمت انسان نمي كند وآنچه حرام است بوسيله انسان و نوع عمل و رفتار او و دخالتهاي نادرست در اموال و دارايي هاست كه آنها را حرام و نامشروع مي سازد.

رئيس مركز اسلامي وين در پايان تصريح كرد : هر مسلماني براي شناختن و دريافتن حلال و حرام بودن اموال به جز دانستن مسائل فقهي به شناخت دقيق نظام اقتصادي اسلام و اصول موضوعه آن از ديدگاه قرآن و روايات نيازمند است تا بتواند عدل و قسط كه هدف اساسي بعثت پيامبران است را در زندگي فردي و اجتماعي خود پياده كند .