اگر گزارش سانسور شده تحقيق و تفحص از ناوگان هوايي كشور در مجلس قرائت نشود، بسياري از رانت خواري ها و زواياي پنهان را در روز پاياني مجلس افشا خواهم كرد.

عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي "مهر" با بيان اين مطلب گفت: اگر گزارش تحقيق و تفحص از ناوگان هوايي كشور در مجلس ششم قرائت شود، معجزه اي رخ داده است.

محمدرضايي با بيان اين كه گزارش تحقيق و تفحص از ناوگان هوايي كشور قرائت نخواهد شد، گفت: هئيت رئيسه مجلس دراين خصوص آنقدرضعيف عملكرد كرد تا آنها كه نمي خواستند  گزارش فوق در مجلس ششم قرائت شود با توجيات به ظاهر قانوني مانع از اين كار شده و نهايت استفاده را بردند .

محمد رضايي در پاسخ به اين پرسش كه آيا گزارش تحقيق و تفحص از ناوگان هوايي در كميسيون عمران مجلس بررسي شده است، افزود: اين گزارش يكبار در تاريخ 18 فروردين ماه امسال در كميسيون عمران مجلس با حضور گروه تحقيق و تفحص بررسي شد و لزومي ندارد دوباره در اين كميسيون بررسي شود و به سرعت بايد تقديم هئيت رئيسه مجلس شود.

به گفته وي ، بررسي دوباره گزارش فوق فقط زمان بر بوده ومانع از قرائت آن در مجلس ششم خواهد شد.

وي بررسي دوباره گزارش تحقيق و تفحص از ناوگان هوايي را به علت عدم حضور بسياري از نمايندگان كميسيون عمران در مجلس غير ممكن داست و اظهار داشت: در اين صورت اين گزارش نيز نظير گزارش تحقيق و تفحص از صنعت خودرو بلا تكليف خواهد ماند.

عضو كميسيون عمران مجلس با تاكيد بر اين كه گزارش مفقود شده تحقيق و تفحص از ناوگان هوايي سه شنبه هفته گذشته به كميسيون عمران مجلس آورده شده  است، خاطر نشان كرد: اين گزارش قطعا تا آن روز در مجلس نبود واحتمالا توسط يكي از نمايندگان مجلس به كميسيون عمران مجلس آورده شد .

رضايي با اشاره به اين كه گزارش فوق توسط افراد نا مشخصي سانسور شده است، گفت: حتي ما خواستار قرائت اين گزارش سانسور شده در مجلس هستيم ولي عده اي حتي نمي گذارند آن گزارش سانسور شده هم در مجلس قرائت شود .

وي در پايان اظهار داشت : در صورتي كه گزارش تحقيق و تفحص از ناوگان هوايي در مجلس ششم قرائت نشود به تحصن خود ادامه داده  و بسياري از رانت خواري ها و زواياي پنهان مجلس را در روز پاياني مجلس افشا خواهم كرد .