مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر نهضت سوادآموزی خراسان رضوی گفت: 40درصد کلاسهای نهضت سوادآموزی در خراسان رضوی در مکانهای استیجاری غیراستاندارد تشکیل می شود.

حجت‌الاسلام مصباح عاملی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: یکی از مشکلات اصلی اجرای طرح ریشه کنی بیسوادی در مشهد، بخش حاشیه نشین این شهر است که مدام دستخوش تغییر است و در حال حاضر 800 هزار نفر جمعیت دارد.

مدیر نهضت سوادآموزی خراسان رضوی گفت: تعداد  سه هزار و 200 نفر آموزشیار نهضت سواد آموزی در استان فعالیت می کنند که حدود 350 نفر از این آموزشیاران، مشمول قانون استخدام کشوری می شوند.

وی با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است توان جذب این افراد را ندارد گفت: از طریق نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیر بررسی این موضوع هستیم.

حجت الاسلام عاملی با توجه به اینکه در حال حاضر نرخ بی سوادی در استان به کمتر از 9 درصد کاهش یافته است گفت: بعد از پیروزی انقلاب پیشرفتهای قابل ملاحظه ای در این زمینه داشته ایم.

وی گفت: تعداد کتابخانه‌های ثابت و سیار نهضت سواد آموزی در خراسان رضوی ‎50 کتابخانه است و پیش‌بینی می شود تا پایان برنامه چهارم توسعه به ‎ 93هزار و ‎ 311افزایش یابد و تاکنون چهار میلیون و ‎442 هزار و ‎ 852جلد کتاب، در این مراکز توزیع شده است.

مدیر نهضت سوادآموزی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: با توجه به توفیقات نهضت سواد آموزی در بعد از انقلاب حدود دو میلیون برگ کارنامه برای نوآموزان در سطح این استان صادر گردید.

وی با اشاره به طرح انسداد ورودی بیسوادی در خراسان رضوی گفت: این طرح به منظور جلوگیری از رجوع به بیسوادی و در قالب گروههای پیگیر، خدمات رسانه ای، کتابخانه های خانواده و سیار و ... چهار میلیون نفر را تحت پوشش قرار داده است.

وی از طرح مشارکتهای بین بخشی نهضت سواد آموزی خراسان رضوی و ایجاد مرکز یادگیری محلی به عنوان عوامل موفقیت نهضت سواد آموزی خراسان یاد کرد.