ساری - خبرگزاری مهر: نماینده مردم بابل در مجلس گفت: متوسط گاز‌رسانی روستاِی در استان حدود 70 درصد بوده که این میزان در شهرستان بابل 24 درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن نریمان بعد از ظهر شنبه در شورای اداری بابل با اشاره به اینکه بابل از حد متوسط فاصله دارد، افزود: باید مشکل گاز‌رسانی شهرستان بابل حل شود.

نریمان خاطر‌نشان کرد: در حال حاضر 10 هزار علمک گاز تهیه شده و به ‌زودی عملیات گازرسانی روستاهای بابل آغاز می‌شود و با نصب این تعداد علمک، متوسط ‌گازرسانی در شهرستان بابل به 50 درصد می‌رسد.

عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با بیان اینکه بابل از حد نصاب جمعیتی بالایی برخوردار است و از چهار شرط لازم، سه شرط را برای شهر‌شدن داراست، گفت: اقدامات لازم برای ارتقا سطح این شهرستان و نگاه ویژه به آن باید انجام داد.

وی افزود: با ارسال نامه‌های متعدد به رئیس جمهور و وزیر کشور عنوان شد که در شمال کشور یکی از شهرستان‌هایی که مرکز استان نیست اما می‌توان به عنوان یک مرکز ویژه به آن نگریست شهرستان بابل است و حتی این شهرستان به ‌تنهایی با داشتن جمعیت زیاد می‌تواند یک استان شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: شهرستان بابل تاکنون مصوباتش را از بنگاه‌های زود‌بازده دریافت نکرده است و در این راستا مسئولان کشوری باید تلاش کنند.