بوشهر - خبرگزاری مهر: عضو شورای عالی مسکن مهر کشور گفت: در قالب پروژه مسکن مهر یک و نیم میلیون واحد مسکونی با تسهیلات 150 میلیون ریالی بانک احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، مقداد همتی صبح امروز در شورای مسکن استان بوشهر اظهار داشت: پروژه مسکن مهر بزرگ‌ ترین پروژه عمرانی کشور است که با مشارکت مردم و دولت با اعتبار 300 هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی 3میلیون نفر در دست اجراست.

وی با بیان اینکه امسال 24هزار میلیارد ریال اعتبار از طریق بانک مرکزی برای پروژه مسکن مهر اختصاص یافته است، تصریح کرد: از این مبلغ پنج هزار میلیارد ریال برای آماده سازی و مابقی نیز برای ساخت واحدهای مسکونی است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر برای یک میلیون و 200 هزار واحد مسکونی زمین تامین شده و1.5 میلیون نفر متقاضی به‌ صورت کامل پالایش شده است.

همتی اضافه کرد: پالایش جدیدی نیز وزارت تعاون در بین این افراد آغاز کرده تا مسکن به افراد واجد شرایط واگذار شود.