سرهنگ مهدی ابوالحسنی در گفتگو با مهر اظهار داشت: فرهنگ دفاع مقدس بسیار غنی و گسترده است که متاسفانه تاکنون آنطور که باید به آن پرداخته نشده است.
وی تصریح کرد: حوزه های فرهنگ سازی باید تحت تاثیر دفاع مقدس قرار گیرند که تاکنون در این خصوص در مدارس و دانشگاههای کشور کار اساسی صورت نگرفته است.
وی افزود: پس از گذشت 28 سال از آغاز جنگ نبود یک حوزه نظریه پردازی در زمینه دفاع مقدس نشان از کم کاری در این زمینه دارد.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس کرمان گفت: در اتاق فکر بنیاد حفظ آثارجمعی از اساتید دانشگاه حضور دارند و در کل بنیاد حفظ آثار ارتباط خوبی با دانشگاه دارد، اما سیاست گذاری در امور دانشگاه در حوزه کاری ما نیست و شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم و فناوری اطلاعات باید نظریه پردازی را در دانشگاهها نهادینه کنند.
وی با اشاره به اینکه مدرسه و دانشگاه از حوزه های فرهنگ ساز جامعه محسوب می شوند گفت: در صورتیکه این فرهنگ در مراکز آموزشی نهادینه شود در آینده شاهد حل بسیاری از معضلات اجتماعی و ارتقاء فرهنگی جامعه خواهیم بود.
ابوالحسنی گفت: بهترین راه برای بسط این فرهنگ مدرسه و دانشگاه است و باید آنچه که در طول جنگ اتفاق افتاده است در حوزه آکادمیک در دانشگاه مطرح و به عنوان یک دستاورد به نسل بعد منتقل شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مستند سازی کارهای زیادی را را در باره ثبت اسناد مکتوب انجام داده ایم گفت: در استان کرمان بیش از 100هزار نفر مرتبط با جنگ وجود داردکه شامل شهدا،، جانبازان، آزادگان و رزمندگان هستند، اگر بتوانیم از این افراد اطلاعاتی را در خصوص جنگ بگیریم حجم وسیعی از اطلاعات بدست می آید که قابل مستند سازی است که می تواند در قالب فیلم های مستند و کتاب مستند سازی شود.