کرج - خبرگزاری مهر: امام جمعه کرج گفت: تاثیر حضور در فضای مناطق عملیاتی جنوب و جنوب غرب کشور باعث می شود احساس کنیم که باید دین خود را به شهدا و ایثارگران پرداخت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن کازرونی ظهر امروز در ستاد اعزام کاروانهای راهیان نور شهرستان کرج اظهار داشت: اثرات معنوی و اجتماعی حضور در مناطق عملیاتی بر روی نوجوانان و جوانان که سالهای دفاع مقدس حضور نداشتند، بسیار زیاد است.

وی افزود: فرمانده سپاه سید الشهدا که متشکل از شهرستانهای استان تهران است، تصمیم دارند هر ساله 400 هزار نفر را از شهرستانهای استان تهران به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام کنند.

کازرونی بیان کرد: برای استقرار کاروانهای راهیان نور شهرستان کرج یک پادگان به نام شهید کلهر که در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله محل استقرار سپاهیان کرج بوده ، تحویل گرفته شده است.

وی عنوان کرد: برای آماده سازی این پادگان و آماده سازی آن و تبدیل آن به مکانی برای استقرار کاروانیان کارهایی باید صورت پذیرد و مسئولیتهای آماده سازی قسمتهای مختلف باید تقسیم شود تا هر چه سریعتر این مکان آماده بهره برداری شود.

120 هزار نفر از کرج به مناطق عملیاتی اعزام می شوند

فرمانده سپاه ناحیه کرج نیز در این جلسه اظهار داشت: دهه فجر امسال سی امین سال انقلاب را جشن می گیریم و وارد دهه چهارم می شویم و نسل سوم انقلاب وارد عرصه های اداری و فرهنگی و کاری می شود.

سرهنگ عبدالرسول شمندی افزود: در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان و فرهنگ ایثار و شهادت با برنامه های در نظر گرفته شده هر ساله 120 هزار در یک برنامه یکساله به مناطق عملیاتی جنوب و جنوب غرب اعزام می شوند که امسال به دلیل به تقارن با ایام محرم و به تعویق افتادن امتحانات دانش آموزان از اول بهمن ماه آغاز می شود و تا پنجم اسفند ماه ادامه دارد و در هر نوبت 800 را به سفر می بریم.

وی تصریح کرد: برای اعزام امسال امکانات از قبیل ماشین یخچالدار برای نگهداری مواد غذایی، پتو، موکت و با یک شرکت برای غذای مسافران قرار داد بسته ایم و مکانی هم برای استقرار آنها در نظر گرفته ایم برای انتقال مسافران قرار است از قطار استفاده شود که اگر قرارداد با شرکت قطار نتیجه نداد با اتوبوس ولو انجام می شود.

شمندی ابراز داشت: آماده سازی پادگان شهید کلهر که دو سوله بزرگ است و کارهایی که نیازمند است تا قابل استفاده برای مسافران باشد از جمله بازسازی دربهای سوله، شیشه ها که شکسته شده اند و نیاز به شیشه جدید است.

وی ادامه داد: کف سازی لوله ها، سیستم برق و روشنایی، سیستم گرمایشی و سرمایشی، موکت و رنگ آمیزی، تخت کردن سوله به تعداد هزار نفر، در نظر گرفتن مکانهایی برای کمیته فرهنگی و اورژانس و محل استقرار رانندگان، ساخت سرویس بهداشتی و استحمام، سیستم صوتی برای سوله ای که به عنوان سالن اجتماعات در نظر گرفته شده است.

شمندی افزود: برای ایجاد این امکانات که گفته شد نیازمند مساعدت و یاری مسئولان ادارات، سازمانها، شهرداران، روسای شورای شهر، روسای کارخانه ها و سایر نهادها و ادارات هستیم.