حجتالاسلام محمد جعفر یوسفیان در گفتگو با خبرنگار مهر در قم، به جایگاه معاونت فرهنگی و تبلیغی جامعهالزهرا اشاره کرد و افزود: مهمترین وظیفه این معاونت تلاش در راستای کسب توانمندیهای لازم به خصوص در جهت شیوه تبلیغ و نیازمندیهای عمومی بانوان طلبه و معرفی آنان به مراکز مختلف برای تبلیغ است.
وی خاطرنشان کرد: در مناسبتهای مختلف که در زمینه تبلیغ وجود داشته باشد مانند، ماه رمضان، محرم، صفر، ایام فاطمیه، هفته زن و مناسبتهای ملی، بانوان مبلغه به تمام مراکز و شهرهای کشور اعزام میشوند.
معاون فرهنگی و تبلیغی جامعهالزهرا به شیوههای اعزام خواهران مبلغه اشاره کرد و گفت: خواهران طلبهای که به تبلیغ میروند و با مراکز مختلف آشنا میشوند در مراحل بعدی تبلیغی، مراکز مستقیماً آنان را دعوت کرده و ارتباطی با جامعهالزهرا پیدا نمیکنند و جمع زیادی از مبلغههای جامعهالزهرا از این طریق به تبلیغ اعزام میشوند.
وی افزود: جمعی از بانوان مبلغه نیز با درخواست نهادها، مراکز و یا مردم از جامعهالزهرا به صورت مستقیم برای تبلیغ اعزام میشوند.
حجتالاسلام یوسفیان بیان داشت: مراکز دیگری که متولی امر ساماندهی اعزام مبلغین مانند دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز از جامعهالزهرا درخواست مبلغه دارند که مبلغههای واجد شرایط در اختیار آنان قرار میگیرند و از این طریق به مناطق تبلیغی اعزام میشوند.
وی افزود: تربیت نیروی مبلغه و معرفی آنان به مراکز متولی اعزام و امر تبلیغ جزو سیاستهای این نهاد علمی و فرهنگی است.
معاون فرهنگی تبلیغی جامعهالزهرا گفت: دهه اول محرم امسال 160 بانوی مبلغه به صورت دستهجمعی به مراکزی همچون آموزش و پرورش، بنیاد نخبگان و یا سایر مراکز معرفی شده و همچنین به صورت مستقیم و انفرادی 140 مبلغه به سطح شهر قم و 96 مبلغه دیگر به شهرستانها اعزام شدهاند.
وی به فعالیتهای طلاب جامعهالزهرا در خارج از کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در طول سال، طلابی که شرایط اعزام به خارج کشور را داشته باشند به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه که متولی اعزام مبلغه به خارج از کشور هستند، معرفی میشوند.
حجتالاسلام یوسفیان خاطرنشان کرد: برای این افراد دورههای خاصی مانند، آموزش زبان خارجی در این دو مرکز یا بعضا در خود جامعهالزهرا برگزار میشود.
وی یادآور شد: در امر شناسایی و اعزام بانوان مبلغه، طبقهبندیهای خاصی وجود دارد و با توجه به سطح توانمندی آنان و مخاطبان، جذب و گزینش آنان برای عرصههای مختلف تبلیغی از سال سوم تحصیلی و ترم چهارم و پنجم شروع میشود.
معاون فرهنگی و تبلیغی جامعه الزهرا گفت: فعالیتهای تبلیغی بانوان مبلغه منحصر به تبلیغ سنتی در ایام خاص نیست، بلکه این معاونت برنامههای تبلیغی را به سوی تخصصی پیش میبرد.
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۶
قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی تبلیغی جامعهالزهراء گفت: چهار هزار بانوی طلبه در جامعهالزهرا به صورت حضوری و شش هزار نفر به صورت غیر حضوری در حال تحصیل علوم حوزوی هستند.