رئیس جمهور با بیان اینکه دولت آمریکا باید خدمتگزار مردم خود باشد و حیطه دخالتهای این کشور از مرزهای آن عدول نکند، گفت: هیچ کس به دولت آمریکا اجازه نداده که رئیس و کدخدای دنیا باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با نمایندگان رسانه های داخلی و خارجی که بعد از ظهر امروز در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید موضع جمهوری اسلامی ایران درباره اینکه یکی از گروههای سیاسی جایزه نقدی یک و نیم میلیون دلاری برای سر حسنی مبارک در نظر گرفته است، چیست، گفت: بنده  این موضوع را نشنیده ام؛ اما باید بگویم که اصلا موضوع این حرفها نیست؛ بلکه معتقدیم اساس اشغالگری و ماهیت تجاوزگری و حامیان آن باید برچیده شوند که ملتهای منطقه درباره این موضوع نظری مشترک دارند.

وی با بیان اینکه تلاش صهیونیستها و حامیان آنان برای ایجاد تفرقه در منطقه به طور حتم به سرانجام نخواهد رسید، افزود: باید  جنایتکاران و جنایتهای آنان برعلیه مردم مظلوم غزه و دردیگر نقاط دنیا برچیده شوند ،حرف اصلی ما این است که مردم فلسطین باید خود برای سرنوشت آینده شان تصمیم بگیرند.

رئیس جمهور در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری که پرسید برای برگزاری اجلاس اتحادیه عرب در مورد غزه دو دستگی وجود دارد و عراق اعلام کرده که در اجلاس دوحه حضور نخواهد داشت، آیا ممکن است این نشست به دلیل به حد نصاب نرسیدن آن برگزار نشود، تصریح کرد: اتحادیه عرب اگر امروز کاری انجام ندهد، پس چه زمانی می خواهد در سرنوشت مردم مظلوم غزه و فلسطین تاثیرگذار باشد وبرای آینده آنان کاری انجام دهد؟ درخواست جمهوری اسلامی ایران از سران عرب این است که امروز رقابتها، گلایه ها و دلخوریهای جزئی برخی از آنان مانع از انجام رسالت عظیم انسانی و اسلامی آنان نشود.

احمدی نژاد تاکید کرد که هر روز یک فاجعه عظیم درغزه اتفاق می افتد و خونهای زیادی ریخته شده و به زندگی زنان و کودکان بیگناه بسیاری پایان داده می شود. امروز روزی نیست که مسائل جزئی مانع از انجام رسالت اعراب در برابر جنایات غزه شود. البته باید توجه داشت که رژیم صهیونیستی هم نمی خواهد اعراب دور هم جمع شوند و درباره این موضوع اظهار نظر کنند؛ اما کشورهای عربی باید از تمامی امکانات خود استفاده کنند تا به این جنایات پایان داده شود.

وی  با بیان اینکه امروز ما در برابر خداوند، پیامبر و تاریخ قرار گرفته ایم و نمی توانیم نسبت به ریخته شدن ناحق خون زنان و کودکان بیگناه فلسطینی در غزه بی تفاوت باشیم، گفت: من شنیده ام که کشورعراق هم در اجلاس سران عرب درباره غزه شرکت خواهد کرد و به ما پیغام داده اند که در این اجلاس حضور خواهند یافت. امیدوارم که برخی کشورهای عربی از عربستان تا مصر دلخوریها را کنار بگذارند و کاری نکنند که فردا موجب پشیمانی شود.

رئیس جمهور در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری که پرسید: با توجه به تحولات غزه در نهایت، پیروزی برای غزه خواهد بود یا خیر، گفت: امروزهم غزه پیروز است و هر اتفاقی که در آینده بیفتد، روی پیروزی غزه تاثیری نخواهد گذاشت. مطمنا صلح طلبی و عدالت خواهی غزه دربرابر ظلم وجنایات و وحشی گری عده ای پیروز خواهد بود والبته این پیروزیها برای تمامی ملتهای آزاده جهان هم خواهد بود. تاریخ هیچ گاه ایستادگی غزه را فراموش نخواهد کرد.

احمدی نژاد در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا شعار تغییر اوباما شامل جمهوری اسلامی ایران هم خواهد شد یا خیر، اظهار داشت: دنیا در آستانه تحولات است، هر دولتی در آمریکا روی کار بیاید باید دو تغییر را در تصمیمات خود لحاظ کند: تغییر اول درحوزه دخالتهای آمریکاست .آمریکا نباید دولتی باشد که در همه مسائل عالم دخالت کند. کسی این حق را به آنان نداده است؛ چون ریشه تمامی جنگها و نابسامانیهای دنیا همین دخالتهای بی مورد آمریکاییهاست.

وی با بیان اینکه دولت آمریکا باید خدمتگزار مردم خود باشد و حیطه دخالتهای این کشور از مرزهای آن عدول نکند، خاطر نشان کرد: هیچ کس به دولت آمریکا اجازه نداده که رئیس و کدخدای دنیا باشد. مسئله دوم این است که آمریکا از سال 1332 در مقابل مردم ایران ایستاده و ظلم های زیادی در حق مردم ما روا داشته است. ما نمی خواهیم به آنها نظرمان را تحمیل کنیم؛ گرچه ملت ما از رویکردهای دولتهای قبلی آمریکا آسیب دیده است؛ اما مطمئنا رویکرد آمریکا در قبال ما باعث شده که در حوزه علم، فناوری، اقتصاد و سایر زمینه ها جمهوری اسلامی ایران مستقل باشد به طوری که سرعت رشد ما هم اکنون از همه کشورهای جهان بیشتر است.

رئیس جمهور ادامه داد: اگر تغییرات در آمریکا جدی باشد، به طور حتم مورد استقبال جمهوری اسلامی ایران و سایر مردم جهان نیز قرار خواهد گرفت؛ اما اگر موضوع انجام تغییرات در رویکرد آمریکا تنها در بسته بندی جدیدی اما درقالب تکرار همان روند گذشته باشد، هیچ فایده ای نخواهد داشت.

احمدی نژاد در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید هدف از طرح بحث آتش بس دائم چیست و با توجه به پیامی که امروز جنابعالی برای پادشاه عربستان فرستادید، موضع ایران برای ادامه روابط با کشورهای مصر و عربستان در صورت استمرار خیانتهای آنان درباره غزه چه خواهد بود، گفت: ما با صلح و آتش بس موافقیم؛ اما صلحی که متضمن حقوق یک ملت باشد. در صورتی که حقوق کامل و اساسی ملت فلسطین را بدهند و تامین آن را تضمین کنند، مسئله حل شده است. اعتقاد ما بر این است که اشغالگری، تجاوز و دولت نامشروع باید برچیده شود و تصمیم نهایی بر عهده مردم فلسطین باشد.

وی اضافه کرد: ما همواره خواهان برقراری روابط دوستانه با کشورهای منطقه به ویژه کشورهای اسلامی بوده و هستیم و خواهیم بود. حواسمان هست که طرحهای آمریکا و رژیم صهیونیستی موجب دور شدن ملتهای منطقه و به خصوص کشورهای مسلمان از یکدیگر نشود. اگر چه ما به برخی رفتارها انتقاد داریم و حاضریم برای حل و اصلاح آن کمک کنیم، اما مطمئنا خط درگیری را که با رژیم صهیونیستی است، گم نخواهیم کرد.

رئیس جمهور در پایان خاطر نشان کرد: اگر رفتارهای سست و غیر قابل قبولی از برخی کشورهای منطقه دیده می شود، حاصل فشارها وفضولی های آمریکا و رژیم صهیونیستی است.ما نباید بگذاریم که میان ملتهای منطقه فاصله ایجاد شود چون این خواست مستکبران است. باید انتقادها و درخواستها وجود داشته باشد که در این راستا بنده نامه ای به پادشاه عربستان دادم و خواستم که ایشان در این باره اعلام موضع کنند تا امید دشمنان برای تفرقه در منطقه به یاس تبدیل شود.

ادامه دارد....