به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده های شهدای ترور) ،"بن والاس"رئیس هیئت دوستی پارلمانی ایران و انگلیس در گفتگو با دبیرکل کانون هابیلیان با انتقاد از قانون فعلی مبارزه با تروریسم درانگلستان گفت : متاسفانه در انگلیس قانونی تصویب شد که گروه های تروریستی را گروهی می داند که در حال حاضر منشا اقدامات تروریستی بوده باشند .
وی افزود : نقطه ضعف بزرگ این قانون بی توجهی به فعالیتهای گذشته گروه های تروریستی همچون سازمان مجاهدین خلق است و این بی توجهی در قانون اخیر سبب شده گروه مذکور بتواند با فریبکاری و حمایت تعدادی از نمایندگان پارلمان انگلیس خود را از لیست تروریستی این کشور خارج کنند و این در حالی است که آنها در نظربسیاری از کشورها و گروه های حقوق بشری همچنان گروهی فعال در زمینه تروریسم هستند.
وی خاطر نشان کرد : برای اصلاح این قانون در انگلیس تلاشهایی انجام شده و اگر این قانون راه اصلاح را به درستی طی کند می توانیم این گروه را بار دیگر به لیست تروریستی انگلیس بازگردانیم .
بن والاس با بیان اینکه از نظر تعداد زیادی از سیاستمداران و افراد دولتی در انگلیس، این گروهک همچنان تروریست است، تصریح کرد: در پارلمان انگلیس، افرادی هستند که در حزب حاکم عضویت دارند و نمایندگان دیگری نیزهستند که دراقلیت و مخالف دولت هستند و این افراد تلاش می کنند تا در مسائل مختلف با نمایندگان حزب حاکم و دولت مخالفت کنند.
وی گفت : تلاش برخی از نمایندگان اقلیت پارلمان انگلیس، یکی از دلایل اصلی تاثیرگذاری و خروج گروه تروریستی مجاهدین خلق از لیست تروریستی انگلستان است.
دراین دیدار دبیرکل کانون هابیلیان اظهار داشت : تروریسم همیشه در بحران زندگی می کند و با تولید بحران می تواند به ادامه حیات خود امیدوار باشد.
وی افزود: ما به عنوان نمایندگان 16 هزار قربانی تروریسم در ایران به دنبال احقاق حق خود هستیم و علاوه بر ما بسیاری از مردم عراق نیز که عزیزانشان توسط این فرقه تروریستی(گروهک منافقین) ترور شده اند از سیاستمداران انگلیس می خواهند در مقابل افشاگریهایی که برای رسوایی منافقین صورت می گیرد سکوت نکنند.
دادگاه استیناف انگلیس اردیبهشت گذشته در اقدامی غیرقابل توجیه و مغایر با قوانین بین المللی، با صدور حکمی نام گروهک تروریستی منافقین را از لیست گروههای تروریستی انگلیس خارج کرد.