تبریز - خبرگزاری مهر: نماینده مردم بناب در مجلس گفت: بیمارستان 64 تختخوابی این شهرستان که نزدیک به 18 سال از احداث آن می گذرد، نیمه دوم سال 1388 آماده ارائه خدمات خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر در بناب، ضیاءالله اعزازی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از این پروژه اظهار داشت: اگر این پروژه به موقع اجرا می شد هزینه اتمام آن 109 میلیون تومان برآورد شده بود اما متاسفانه به جهت اینکه سالیان درازی پروژه را متوقف کرده بودند و از اجرای آن خودداری می نمودند، تا به حال 3 میلیارد تومان برای این بیمارستان از سوی دولت هزینه شده است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه پروژه مذکور تا یک ماه آینده تحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می شود افزود: از اول آغاز احداث پروژه تا سال 1386 حدود دو میلیارد تومان هزینه شده بود اما تنها در سال 87 مبلغ 1 میلیارد تومان تخصیص اعتبار و هزینه شد.

وی عمده معضل کنونی این پروژه را مشکل فاضلاب آن برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه مشکلات زیست محیطی در شهر بناب زیاد است و نباید مشکل فاضلاب بیمارستان جدیدالاحداث نیز به آن اضافه شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در زمینه تامین نیروهای متخصص مشکلی وجود ندارد و این بیمارستان مکمل بیمارستان امام خمینی (ره) بناب خواهد بود.

به گفته وی، پیشنهاد اختصاص این بیمارستان به فوق تخصص کودکان در دست کارشناسی است تا زایشگاه و NICU فوق تخصصی اطفال راه اندازی شود.

اعزازی با بیان این که درصد آسیب پذیری ساختمان این بیمارستان 64 تختوابی زیاد است گفت: عمر مفید ساختمان سپری شده است اما قطعاً پروژه باید به اتمام برسد و سعی شود در نگهداری آن و شناسایی به موقع مشکلات اهتمام کافی به عمل آید.

وی با انتقاد از کم لطفی های صورت گرفته در این پروژه و کارهای غیرکارشناسی که باعث شده است مبلغ 109 میلیون تومان هزینه اولیه به 4 میلیارد تومان تبدیل شود تصریح کرد: نباید یک پروژه را بدون کار کارشناسی شروع کنند و کسانی که این ضرر را به بیت المال تحمیل نموده اند باید مواخذه شوند.

عملیات اجرایی ساخت بیمارستان 64 تختخوابی شهرستان بناب از 18 سال پیش شروع شده و هنوز به بهره برداری نرسیده است. این پروژه در زمینی به مساحت 80 هزار مترمربع احداث شده است که 6900 مترمربع آن مربوط به ساختمان اصلی و 1000 متر مربع آن ساختمان های جنبی را شامل می شود.