سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از قانع نشدن نمایندگان سئوال کننده از وزیر خارجه پیرامون روابط ایران و پاکستان و برخورد نامناسب دولت عربستان با زائران ایرانی خبر داد.

کاظم جلالی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام این خبر اظهارداشت: منوچهر متکی وزیر امور خارجه که برای پاسخ به دو سئوال در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حاضر شد نتوانست با توضیحات خود نمایندگان سئوال کننده را قانع کند.

وی افزود: بنابراین متکی برای پاسخ مناسبتر نسبت به این دو سئوال باید در صحن مجلس حاضر و پاسخگوی نمایندگان باشد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس همچنین به سئوال نمایندگان از محصولی وزیر کشور اشاره و خاطرنشان کرد: با توضیحات وزیر کشور نمایندگان سئوال کننده تا حدودی قانع شدند و مقرر شد با تعامل مثبت با یکدیگر مشکلات پیش آمده در حوزه های انتخابیه را برطرف کنند.