هزاران تن از مردم مسلمان شهر بغداد پس از اقامه نماز جمعه در تظاهراتي با محكوم كردن هتك حرمت مقدسات و سكوت معنادار كشورهاي عربي در اين باره بر تبعيت از مراجع ديني خود تاكيد كردند.

به گزارش خبرگزاري مهر ، خبرنگار شبكه العالم در بغداد گزارش داد، تجمع اعتراض آميز مردم شهر بغداد كه از يك ساعت به نماز جمعه آغاز شد با پايان نماز جمعه به تجمعي عظيم تبديل شد.
جمع زيادي از مردم شهر بغداد پس از مراسم نماز جمعه اين شهر در مسجد براثه كه به امامت عمار حكيم فرزند رئيس مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق برگزار شد، در تظاهرات باشكوه خشم و انزجار خود را از اهانت كنندگان به مقدسات نجف و كربلا اعلام كردند.
شركت كنندگان در بيانيه پاياني هتك حرمت مقدسات كربلا و نجف را محكوم كرده و بر همبستگي خود با مراجع ديني و تبعيت كامل از آنها تاكيد كردند.
تجمع كنندگان تاكيد كردند تنها مراجع ديني از خواسته ها و مطالبات ملت عراق دفاع مي كنند.
در اين بيانيه تاكيد شد انتقال قدرت بايد به صورت كامل و واقعي نه صوري و نمايشي صورت گيرد و اشغالگران نيز فورا خاك عراق را ترك كنند.
در بيانيه پاياني مردم خشمگين بغداد، سكوت معنادار و موضع شرم آور دولت هاي عرب در قبال هتك حرمت مقدسات كربلا و نجف وكشتار مردم اين دو شهر بدست اشغالگران آمريكايي محكوم شده است.
از سوي ديگر عمار حكيم در خطبه هاي نماز جمعه بغداد در مسجد براثه اين شهر از پيش نويس قطعنامه اخير آمريكا درباره عراق به شدت انتقاد كرد و آن را تاكيدي بر ادامه اشغال عراق از سوي آمريكا و تبديل عراق از حالت تحت اشغال به حالت تحت قيموميت اشغالگران عنوان كرد.
وي با محكوم كردن هتك حرمت مقدسات عراق تاكيد كرد: نه تنها هتك حرمت مقدسات در عراق محكوم است بلكه ريختن خون هر عراقي در سرزمين مقدس عراق حرام است .
عمار حكيم با انتقاد از نحوه عملكرد اخضر ابراهيمي نماينده ويژه كوفي عنان تاكيد كرد براي حكومت آينده عراق براي ما اسامي افراد اهميت ندارد ، بلكه مهم آن است كساني انتخاب شوند كه نماينده اكثريت ملت عراق باشند و تمام مطالبات اساسي ملت عراق را در نظر گيرند.
عمار حكيم مهمترين گزينه حال حاضر را فعاليت سياسي خواند و تاكيد كرد: در حكومت آينده عراق دو اصل اساسي بايد مورد توجه قرار گيرد اصل چند حزبي و شركت همه اقشار وطوايف و جريان هاي عراقي درحكومت و اينكه نمادي از خواسته ها و مطالبات اساسي همه مردم عراق باشند.
خطبه هاي شهر كوفه نيز بدون شركت مقتدي صدر برگزار شد در اين مراسم يكي از معاونين صدر  نماز جمعه را اقامه كرد.