رشت - خبرگزاری مهر: محمدرسول قانع گفت: از آغاز مهر ماه سال جاری تاکنون بیش از 12 هزار و 640 متر مربع از عرصه های ملی شهرستان رودسر رفع تصرف و خلع ید شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رودسر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این مدت افزون بر 68 مترمکعب انواع چوب آلات قاچاق نیز در این منطقه کشف و ضبط شده است.

وی پروژه صیانت، مراقبت و نگهداری از 369 هکتار از طرحهای جنگلکاری سنواتی از جمله تعهدات سال 87 اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رودسر اعلام کرد و افزود: هم اکنون اجرای این طرح از 75 درصد پیشرفت فیزیکی برخورداراست.

قانع با اشاره به وجود بیش از 38 کیلومتر نوار ساحلی در شهرستان رودسر متذکرشد: پارک دست کاشت جنگلی "لله رود" به مساحت 100 هکتار در این نوار ساحلی قرار دارد هم اکنون تحت حفاظت منابع طبیعی شهرستان رودسر است.

وی اظهار داشت: با اجرای طرحهای مناسب گردشگری در آینده نزدیک مسافران و گردشگران زیادی به این منطقه سفرخواهند کرد.

رئیس اداره منابع طبیعی رودسر یادآورشد: این شهرستان از گستره منابع طبیعی بالایی برخوردار بوده و با استانهای قزوین و مازندران هم مرز است لذا حضور و تعدد بیشتر نیروهای حفاظتی در این شهرستان بسیار ضروری است.

شهرستان رودسر با بیش از 31 هزار هکتار جنگل و 43 هزار هکتار مرتع در شرق استان گیلان واقع شده است.