شاغلین فعال در سطح شهر مثل تاکسیرانان و ماموران راهنمایی و رانندگی بیشتر در معرض آلودگی هوا قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارشناس مسئول محیط دانشگاه علوم پزشکی با بیان این مطلب درباره آمار دقیق بیماریهای ناشی از آلودگی هوا منوط به جمع بندی آمارهای خام و اعلام آن تا پایان سال است اظهار داشت: شاغلین فعال در سطح شهر مثل تاکسیرانان و ماموران راهنمایی و رانندگی بیشتر در معرض آلودگی هوا قرار دارند، اما برای دستیابی به این میزان خطر باید این افراد با انجام تستهای دقیق مورد بررسی کامل قرار گیرند.

مهندس محسن فرهادی گفت: همه بیمارستانهای سطح شهر تخصصی نیستند و توان سنجش میزان دقیق تاثیر آلودگی هوا را بر بیماریهای قلبی و تنفسی ندارند.

وی یادآور شد: برای بررسی دقیق و تاثیر آلودگی هوا باید اطلاعات هدفدار را بررسی کرد ولی به هر حال آلودگی هوا بر سیر بیماریها موثر است چرا که تهران منطقه ای خشک بوده و شاهد بارندگیهای اندک است.

وی منطقه غرب را آلوده ترین منطقه شهر تهران (محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران) دانست و خاطرنشان کرد: هم اکنون اقدامات مربوط به اطلاع رسانی به مردم، منع تردد خودروهای دودزا، توقف فعالیت کارخانه های زباله سوز و منع تردد اطفال و بیماران قلبی، تنفسی و ریوی را آغاز کرده ایم که هنوز ادامه دارد.

فرهادی اعلام کرد: به دنبال آلودگی هوا تمام اورژانسها و بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال آماده باش هستند.