رضا نظری در گفتگو با خبرنگار مهر در نیشابور با اشاره به اینکه نیشابور باحدود 600 روستای دارای سکنه دارای منابع آبی مانند 1552رشته چاه عمیق، 170 رشته چاه نیمه عمیق، 669 ر شته قنات دایر، 20 رشته رودخانه دائمی و 122 دهنه چشمه است افزود: 5/10 درصد سطح گندم و جو استان در شهرستان نیشابور تولید می شود و این شهرستان دارای رتبه دوم استان در تولید گندم و جو است.
وی تصریح کرد: با توجه به شناختی که این نهاد از وضعیت اقتصادی عزیزان محروم دارد آمادگی خود را جهت دریافت زکات مال اعلام داشته و نسبت به رفع نیازهای ضروری محرومان از جمله ساخت مسکن، درمان بیماران، تامین جهیزیه نوعروسان، هزینه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان، آزادی زندانیان و همچنین ایجاد اشتغال و خودکفائی و غیره برای نیازمندان در همان منطقه ای که زکات توسط مردم جمع آوری گردیده است و با مشورت اهالی روستا و معتمدان محلی، شورای اسلامی روستا و روحانیت اقدام کند.
وی اظهار داشت: شاید تا کنون بسیاری از مردم پرداخت زکات را فقط به عنوان یک فریضه الهی مورد عنایت قرار داده و به آثار و اهمیت آن در رشد و توسعه اجتماعی و آبادانی و کمک به زندگی محرومان کمتر توجه دارند که روحانیان معزز می توانند نقش بسیار مهم و اساسی در این راستا ایفا ء کنند.
دبیر ستاد احیاء زکات شهرستان نیشابور گفت : به منظور تشویق و ترغیب مومنان به پرداخت زکات و پشتیبانی برای تداوم آن و در جهت اجرای مصوبه ستاد مرکزی کمیته امداد امام خمینی (ره) در نظر دارند با همکاری مشترک نسبت به اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی در روستاها اقدام کنند .
نظری گفت: زکات جمع آوری شده توسط روستا به هر میزان که باشد پس از واریز به حساب شماره 0100889216006 بانک کشاورزی مرکزی نیشابور در وجه کمیته امداد خمینی (ره) منطقه یک شهرستان نیشابور و تحویل رسید آن به این نهاد، فرم های مربوط به طرح که توسط امداد به عامل زکات آن روستا (معتمد ، شورای اسلامی ، دهیار و یا روحانی روستا ) تحویل می شود ، تکمیل شده و توسط رئیس شورای اسلامی روستا، دهیاری و بخشداری مهر و امضاء شده، جهت دریافت معادل زکات جمع آوری شده به کمیته امداد امام خمینی استان خراسان رضوی ارسال می گردد.
رئیس کمیته امداد منطقه یک نیشابور ادامه داد: مبلغ واریز شده به حساب امداد پس از حداکثر 10 روز بدون کسر هیچ مبلغی به حساب دهیاری آن روستا برگشت داده خواهد شد.
نظری طرح های عمرانی را تاسیس بوستان چند منظوره، حسینیه، مجتمع های فرهنگی، ورزشی، مذهبی، آسفالت معابر و خیابان ها، جمع آوری و هدایت آب های سطحی، احداث غسالخانه، روشنایی معابر، پل های بین روستایی و حمام عمومی عنوان کرد.
وی اضافه کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه یک شهرستان نیشابور با وجود تعداد هفت هزار و 37 خانوار مدد جو شامل 14 هزار و 381 نفر را تحت حمایت قرار داده است.