مدیرکل دفتر گل و گیاهان زینتی، دارویی و قارچهای خوراکی وزارت جهاد کشاورزی گفت: به منظور توسعه، ارتقای کمی و کیفی فرآورده های تولید، افزایش صادرات در طرح جامع گیاهان دارویی 6 پروژه پیشنهاد شده است.

بهروز غیبی در گفتگو با مهر گفت: طرح جامع گیاهان دارویی به عنوان طرحی ملی در کلیه استانهای کشوربه مدت 5 سال با هدف صادرات، ارزآوری و اشتغالزایی اجرا خواهد شد.

مدیرکل دفتر گل و گیاهان زینتی، دارویی و قارچهای خوراکی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: طرح جامع گیاهان دارویی با اعتباری بالغ بر1053.9 میلیارد ریال در راستای توسعه سطح، اصلاح و جایگزینی سطوح موجود، ارتقای کمیت و کیفیت فرآورده های تولید، افزایش صادرات، ارتقای دانش فنی و ترویج مصرف در کشور اجرا می شود.

وی عنوان کرد: بالغ بر 62.7 میلیارد ریال از اعتبارات طرح جامع گیاهان دارویی سرمایه ای، معادل 43.8 میلیارد ریال آن هزینه ای و هزار و 418 میلیارد ریال اعتبارات نیز تسهیلات است.

غیبی با اشاره به پیشنهاد 6 پروژه اجرایی در طرح مذکور اعلام کرد: پروژه تکمیل مطالعات و تهیه بانک اطلاعات گیاهان دارویی با اعتبار 20.5 میلیارد ریال، پروژه انتقال دانش فنی نوین تولید با اعتباری بالغ بر 6.6 میلیارد ریال، پروژه ایجاد پایگاه اطلاع رسانی با اعتباری بالغ بر 7.27 میلیارد ریال، پروژه ساماندهی، توسعه، اصلاح و جایگزینی با اعتباری بالغ برهزار و 422 میلیارد ریال، پروژه فرآوری و صنایع تبدیلی با اعتباری بالغ بر 4.4 میلیارد ریال، پروژه حمل و نقل، بازاریابی و بازاررسانی با اعتباری بالغ بر 63.7 میلیارد ریال برای اجرای طرح پیشنهاد شده است.

به گزارش مهر، سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کشور معادل 46 هزار و 164 هکتار با تولید سالانه در حدود 60 هزار تن است که با اجرای طرح جامع گیاهان دارویی میزان تولیدات به بیش از 100 هزار تن قابل افزایش است.