رئیس کمیته داوران ضمن استقبال از شورایی اداره شدن این کمیته تاکید کرد: این شیوه نه تنها تحمیلی نبود بلکه خودم پیشنهاد آن را به رئیس فدراسیون ارائه کردم.

مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اینکه آیا شورایی اداره شدن کمیته داوران باعث کاهش اختیارات وی نخواهد شد، اظهار داشت: بنده به دنبال ریاست بر کمیته داوران نیستم بلکه تمام تلاشم این است تا داوری به سطحی برسد که تاثیری در نتایج مسابقات نداشته باشد. هدف من کاهش نقاط ضعف و نارسایی های داوری فوتبال کشور است و از هر شیوه ای که به بهبود شرایط داوری کمک کند، استقبال می کنم. 

عنایت اضافه کرد: شورایی شدن کمیته داوران بخشی از اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال است که براساس آن تشکیلات کمیته داوران باید توسط یک رئیس، یک نایب رئیس و سه عضو اداره شود که به پیشنهاد خود من آقایان بهروان، خوشخوان و نظری به عنوان اعضای این کمیته انتخاب شدند تا تصمیمات کمیته بصورت شورایی گرفته شود.

وی با بیان اینکه " مگر من دیکتاتورم که در مقابل شورایی شدن اداره کمیته داوران موضع گیری کنم و آن را تهدیدی برای خودم بدانم"، تصریح کرد: بنده از هر پیشنهادی که به بهبود کیفیت داوری فوتبال کشورکمک کند، استقبال می کنم و از خدا می خواهم که به تنهایی پاسخگوی تمامی اشتباهات داوری نباشم.

عنایت یادآورشد: اتفاقا این شیوه باعث می شود که یک کمیته  مقابل انتقادات تیم ها و باشگاهها پاسخگو باشد و آنهایی که مدام غیبت من در فدراسیون فوتبال را باعث اشتباهات داوری تلقی می کنند، دیگر بهانه ای برای انتقاد کردن نخواهند داشت چرا که دیگر در کمیته فرد تصمیم گیرنده نیست و این نظر شوراست که اعمال خواهد شد.

رئیس کمیته داوران درخصوص رویه برگزاری جلسات کمیته داوران اظهار داشت: قصد داریم این جلسات را بطور منظم و هفتگی برگزار و پیرامون موضوعات روز به تصمیم گیری بپردازیم و صورتجلسه آن را نیز در اختیار رئیس فدراسیون فوتبال قرار دهیم و که این شیوه می تواند در کاهش تنش ها و فشارها بر روی جامعه داوری بسیار موثر باشد. 

وی دربخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به داوری دیدار استقلال و پرسپولیس و تاکید بر اینکه حمایت فدراسیون فوتبال از داور ایرانی دربی نقش اصلی را در سلامت این مسابقه ایفا خواهد کرد، اظهار داشت : فدراسیون فوتبال باید قبل از برگزاری این مسابقه تمهیدات لازم درخصوص برخورد با بی انضباطی تماشاگران، مربی و بازیکنان را درنظربگیرد و قبل از مسابقه از بروزجنجال های احتمالی پیشگیری کند. حداقل انتظار از تماشاگران دربی هم این است که همان برخوردی که با داور خارجی دارند را با داور ایرانی داشته باشند و اشتباهات داور ایرانی را هم نظیر اشتباهات داورخارجی سهوی و غیرعمد تلقی کنند.

عنایت درپایان تاکید کرد: در صورت حمایت همه جانبه اهالی فوتبال، تابوی داورخارجی درمسابقه استقلال و پرسپولیس برای همیشه از بین خواهد رفت و داوران شایسته کشورمان این فرصت را خواهند یافت یکی از بزرگترین رویدادهای فوتبال در سطح قاره را با شایستگی قضاوت کنند.