علیرضا گلدوزیان که اثرش به بخش مسابقه جشنواره بولونیا راه یافته است حضور در جشنواره‌های بین‌المللی را فرصت خوبی برای بالا رفتن کیفیت کار نویسندگان و تصویرگران ایرانی عنوان می‌کند.

این تصویرگر کتاب کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: حضور در جشنواره‌های خارجی را فرصت خوبی برای بالا رفتن کیفیت کار نویسندگان و تصویرگران است.

وی که پیش از این نیز جایزه "درخت سیب طلایی" این جشنواره را از آن خود کرده بود افزود: با روند کنونی نفی کردن شرکت در جشنواره‌های بین‌المللی مخالف هستم حضور در جشنواره‌های خارجی یک نوع شناساندن و معرفی اثر است که باعث می‌شود ارتباطات بین‌المللی زیادی به وجود بیاید و کیفیت کار داخلی بالاتر رود.

این تصویرگر ایرانی گفت: تمامی تصویرگران باید به یک زبان واحد تصویری برسند اما نباید به دنبال این باشند که تنها کتابی را کار کنند که جشنواره‌پسند باشد.

گلدوزیان که کتاب "بز زنگوله پا" با تصویرگری وی هفته پیش به کاتالوگ جشنواره بولونیا راه یافته است در پایان گفت: یک تصویرگر باید تمام توانایی خود را برای بیان بهتر مفهوم و داستان به کار ببرد که اگر این کار صورت بگیرد اثر به خوبی دیده می‌شود.

این تصویرگری کتاب کودک از کشورمان تا کنون جوایزی از قبیل Baij ژاپن و قلم طلایی بلگراد را کسب کرده بود.