علی رضا ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر در نیشابور افزود: تعداد آموزشگاه ها و کلاس های این اداره به ترتیب از 160 واحد و 822 باب در سال 57 به 454 واحد و دوهزار 560 باب افزایش یافته است که به ترتیب 284 و 311 درصد رشد نشان می دهد .
مدیر آموزش و پرورش نیشابور با اشاره به اینکه خیران 50 قطعه زمین به آموزش و پرورش هدیه کرده اند، افزود: از تعداد کل ساخت آموزشگاه ها، خیران نیک اندیش در مقطع ابتدایی 142 آموزشگاه به ظرفیت 92 کلاس، در مقطع راهنمایی 37 آموزشگاه به ظرفیت 89 کلاس و در مقطع متوسطه 120 آموزشگاه به ظرفیت 53 کلاس ساخته اند.
وی افزود: طی سه سال انقلاب دهها فعالیت عمرانی شامل دو مرکز دارالقرآن کریم، دو کانون فرهنگی و تربیتی، سه مرکز آموزشی و رفاهی و پژوهش سرای دانش آموزی ساخته شد و در اختیار دانش آموزان و فرهنگیان قرار گرفت.
ملکی خاطرنشان کرد: سالن و زمین چمن ورزشی شهید عابدی، سالن سقف کوتاه جهت رشته های کشتی و ... ، استخر سرپوشیده دانش آموزی، زمین چمن مصنوعی، فعالیت های عمرانی این اداره در بخش ورزش است.
وی با بیان اینکه طی این سی سال، 82 باب نماز خانه آموزشگاهی احداث که 42 مورد آن با کمک خیران ساخته شده است، گفت: کلینیک ویژه فرهنگیان، اردوگاه شهید چمران با دو طبقه ساختمان، ایجاد مرکز مشاوره پیوند و خوابگاه راضیه از دیگر فعالیت های عمرانی اداره آموزش و پرورش نیشابور بوده است.
وی اضافه کرد: راه اندازی صندوق های اعتباری وام برای فرهنگیان، مرکز مشاوره پیوند برای فرهنگیان و دانش آموزان، بنیاد لباس برای دانش آموزان کم بضاعت و ارائه تسهیلات برای ساخت پیش از پنج هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان عضو شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان، بخشی دیگر از خدات این اداره است.
ملکی گفت: تعداد دانش آموزان شهر و بخش مرکزی نیشابور از 26 هزار و 909 نفر به 56 هزار و 59 نفر با 208 درصد رشد رسیده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد فرهنگیان از هزار و 630 نفر در سال 57 به چهار هزار و 382 نفر در سال جاری با 263 درصد رشد رسیده است، افزود: از این تعداد در آغاز نظام اسلامی 185 نفر دارای مدرک کارشناسی بوده اند که اکنون دو هزار و 445 نفر هستند که یک هزار 322 درصد رشد دارد.
وی اظهار داشت : تقسیم اداره آموزش و پرورش نیشابور به پنج اداره آموزش و پرورش مستقل نیشابور، سرولایت، تحت جلگه، میان جلگه و سرولایت و ارتقای آموزش و پرورش نیشابور به مدیریت و بعد معاونت اداره کل استان از دیگر تحولات مطرح در آموزش و پرورش منطقه است که منشأ تحولات ساختاری اداری، اعتباری، آموزشی و عمرانی بوده است.
وی یادآوری کرد: ساختمان اداره نیز از جای محدودی که در سال 55 در خیابان کمال الملک در اختیار داشت، در سال 76 به مکان فعلی در خیابان امام نقل مکان کرد.