سید علی موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: شهر کرمان در بحث پرداخت عوارض متاسفانه جزء شهرهای آخر در کشور محسوب می شود و این مسئله نشان دهنده عدم وجود فرهنگ پرداخت عوارض در بین شهروندان می باشد.
وی با اشاره به فرهنگ سازی و ارائه برخی تشویقات در جهت رفع این معضل تصریح کرد: با وجود اقدامات صورت گرفته تغییر محسوسی در پرداخت عوارض صورت نگرفته است و مشارکت مردم در پرداخت عوارض بسیار پائین است بطوریکه از 200هزار خودرویی که به طور میانگین در سطح شهر کرمان تردد می کنند حداکثر 50 هزار نفر معادل یک چهارم خودروها برای پرداخت عوارض مراجعه می کنند که اکثر این موارد نیز مربوط به نقل و انتقال خودرو و یا بروز تصادفات رانندگی و در نهایت اجبار به پرداخت عوارض است.
موسوی افزود: در زمینه واحدهای صنفی نیز از مجموع 22 هزار واحد صنفی که در اداره درآمد شهرداری دارای پرونده هستند با وجود همکاری خوب مجمع های صنفی در معرفی صنوف به شهرداری در 9 ماه ابتدایی سال جاری تنها 5 هزارو 400 نفر برای پرداخت عوارض اقدام کرده اند و 17 هزار نفر نیز هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده اند هر چند که مطابق قانون این عوارض باید به صورت ماهیانه پرداخت شود.
موسوی افزود: درآمد اصلی شهرداری در بحث پرداخت عوارض توسط شهروندان است و در صورت پرداخت به موقع عوارض شهرداری می تواند در زمینه تکمیل و اجرای پروژه های جدید اقدام کند که در نهایت نفع آن متوجه جامعه و شهروندان کرمانی خواهد شد.
وی گفت: در پرداخت عوارض در سال جاری تاکنون تنها 60 درصد از بودجه پیش بینی شده در این بخش محقق شده است.
رئیس اداره درآمدهای عمومی شهرداری کرمان گفت: پرداخت عوارض در سال جاری با توجه به رشد جمعیت، افزایش مغازه ها و خودروها نسبت به سال قبل رشد یافته است اما افزایشی که با توجه به شرایط می بایست روی دهد اتفاق نیفتاده است.